merve_boz Bende 8+4 haftalık gebeyim ara ara bulantılarım oluyor bazı günler hiç olmuyor kasık ağrılarımda başladı ama bazen endişeleniyorum bu benim 2.nci gebeliğim ilk gebeliğimde 2 bük aylıkken kalbi durmuş kürtaj olmuştum
bilgia hera48 ben cinsiyeti bilmiyorum daha ama hiç bulantı yaşamadım 9 hafta oldu sayılır bu sene erkek heralde hep erkek görüyorum 😂
feyzzaaytac ayaznannesi çok şükür bir bulantım yok🤲 sanırım sen yaşıyosun allah yardımcın olsun inşallah bir an önce geçer🥲
zhdx mileenaaa aynı zamanda hamile kalmışız ikisinde de benim de 2,5 yaşında bir ogluşum var 20 Eylül doğumlu şuanda da 8 hafta 6 günlük hamileyim yarın 9 olucak 🤗
ayaznannesi feyzzaaytac hemde nasl yasiyorum baya kötüyüm ama benimkiler ikiz biraz fazla olması normal diorlar
clk_ayseee Son adet tarihim 19 ocak 10 haftalık hamileyim belirtilerimde ise sadece çok az bel ağrım var onun dışında hiçbir şey yok acaba kız mı erkek mi sizce
htcbnbn clk_ayseee benimde 19 ocak son adet. Vallaha hurafelere göre ağrı beldeyse erkekmiş bende bu gün öğrendim 🤣 ama inanamadım
Sinerjik ayseninbebem hayırlısı olsun benim oğlum 12.haftada göstermemisti 14 de göstermişti sizin de haftaya belli olur en gec 🤍🤍
nisaksu mileenaaa benimde son regl tarihim 30 ocak bir kızım var erkek bekliyoruz dualarınızı eksik etmeyinn💗
Hirabeyza nisaksu hadi hayırlısı inşallah benimde 2 kızım var inşallah benimde bı erkek olur öncelik sağlık tabi🤲🤲
hatunyesil mileenaaa hamile olup cinsiyeti kız diyenler 2025 te hamile kalanlar bence de bu sene erkek senesi 😅😅
gamzeci Milena seninle en son regl tarihimiz aynı aynı haftalarimiz çok heyecanlı bir süreç benim için ilk deneyim henüz kontrole gitmedim geç öğrendim
nisaksu Hirabeyza tabiki öyle öncelik sağlık ama gönül istiyor tabi hepimiz hakkında hayırlısı olsun🌸
iremgunay 25 şubat son reglimin ilk günü yarın hamileliğimde tam 5 haftalık olucam acaba benim bebeğim ne olucak yaaa🥹