emelll_ Bizde 12 haftalığız ama şuan cinsiyetimiz belli değil rahat bir süreç yaşıyorum suan ama kız senesi bence etrafımdaki herkesin kız bebeği olacak 🌸
gammzeyy mileenaaa benimde son âdet tarihim 29 ocak ☺️ umarım gönlünüzce olur her şey. Sağlıkla gelsin
furzey Bence kız senesi etrafımdaki hamişler hep kız bebeğe hamile. Sadece kendim varım çevremde erkek bebeğe hamile🤓
nisaksu Hirabeyza tabiki öyle öncelik sağlık ama gönül istiyor tabi hepimiz hakkında hayırlısı olsun🌸
Hirabeyza nisaksu aynen cnm hayırlısi insallah gebelik tahminine baktırdım kız çıktı benimki bakalım inşallah tersi olur
gzeemnr mileenaaa gebe okuluna gidiyorum 15 kişi falanız toplam ve sadece 2 kişinin bebeginin cinsiyeti erkek. Bu sene hep kız duydum erkek cevremde hiç yok 💙
encusongul Hamile arkadaşlar sizde bunaltı çok oluyor mu bende hiç bi belirti yok sadece tansiyon bazen düşüyor 8 hafta gebeyim
ferilife aybarssmomm çin rus takvimi kız, aşerme şekli kız, sivilcelenme aşırı gebelik halsizliği kız , sonuç oğlum oluyor
busegonultas GozdeKB bende aralıkta hamile kaldım 16+5 teyiz ama bebiş kendini göstermemekte ısrarcı😃
GozdeKB busegonultas o senin baya olmuş doktor yorumda bulunmadı mı bende dün fetal dna sonucumda öğrendim 😊
elifsaltan_ Geçen sene erkek senesiydi bu sene kız olur sanırım 🥰sağlıklı plsunda bende 8 haftalığım bende kız baba da erkek isteniyor heyecanla bekliyoruz 🫶🏻