Mom908 2025 te hamile kalanların genelde erkek oldu ama 2026 da hamile kalanlar ve cinsiyeti belli olanlar ses verin 🐣
ebrudefnee mileenaaa benim bebeğimin cinsiyeti erkek burada da çoğunlukla erkek duydum ama bulantıyla alakalı bi durum değil bence ilk gebeliğimde de çok bulantı yaşamamıştım şimdide ama biri kız biri erkek yani her hamilelik farklı oluyor cinsiyetle pek bağlantısı yok bence
emine1309 2025 Bence kız senesiydi etrafımda hep kız vardı bu senede hep erkek bebek haberi alıyorum.
busegonultas GozdeKB bende aralıkta hamile kaldım 16+5 teyiz ama bebiş kendini göstermemekte ısrarcı😃
ikincikezannelikmi mileenaaa bence 2026 erkek senesi am sizin için kız geçti içimden, Rabbim hayırlı evlat versin 🌸
Sinerjik ayseninbebem hayırlısı olsun benim oğlum 12.haftada göstermemisti 14 de göstermişti sizin de haftaya belli olur en gec 🤍🤍
champanne mileenaaa benim de 23.10.2001 doğum tarihim🤩 oğlumu 2022de doğurdum hamile olduğumu unutuyodum o kadar sıkıntım yoktu ama şimdi kızıma hamileyim mide bulantısı, kasık ağrısı, duygusal değişimler vs mahvetti beni şimdiden nazı😂
fkurtba mileenaaa bence 2025 de hamilelik başlamışsa ve 2026 da doğum yapılacaksa erkek ama 2026ya girdikten sonraki hamileliklerde kız buradaki forumlarda bana böyle denk geldi yani🎀😍
hera48 Kız da daha mı bulantılı geçiyor gebelikler ? Erkek bebekte daha rahat sanki anneler bulantı yaşamıyor pek. Böyle bir şey cidden var mı acaba şu an aklıma geldi de 😅😇
hera48 hera48 benimde 9. Haftama 3 gün kaldı çok şükür şu ana kadar iyiyiz iştahım da yerinde elhamdülillah
bilgia hera48 ben cinsiyeti bilmiyorum daha ama hiç bulantı yaşamadım 9 hafta oldu sayılır bu sene erkek heralde hep erkek görüyorum 😂