ikinciyesekeranne mileenaaa normalde inanmam bu sene muhabbetine ama tutuyor sanki ya 😄 2023de doğum yapan tüm arkadaşlarım kız, 2024 erkek, 2025 kız, 2026 yine erkek oluyor 😄 Valla sağlıkla gelsinler ama ben 10 erkek 2 kız anca gördüm heralde bu sene 😄
Bykessra mileenaaa Hemem hemen aynı aylarda aynı hamile kaldığım 4 kişi var üçü kız biri erkek 😂 benimde kızım olacak yani bence kız senesi
ronikoom Benimde kız 18 haftalık 😍ilk bebeğim 4 yaşında erkek o kadar rahat bi hamilelik geçirdim ki oğlumda 😀şimdi perişanım hala kusma mide bulantısı ağrılar geçmiyor kız bebek hamileliği zor geçer diyorlardı doğruymuş
bircan_33 Benimde son adet tarihim 31 ocak ve 8+2 oldum bugun ilk kizimda cok fazla mide bulantim ve halsizligim vardi ama bundan sabah uyanirken cok kotu oluyor gun icinde bulantilarim hafifliyor henuz cinsiyeti ogrenmedik bende cok merak ediyorum ama erkek hissediyorum
060436 mileenaaa bence erkek yada kiz senesi diyemeyiz ikisindende çok fazla bu sene 😂 benimki erkek ama😂😂
kevseracer ayaznannesi benimde 29 ocak son adet tarihi ama doktora gittiğimde bebek 2 gün one attı ölçünce yani 9 hafta olduk bugun
bilgia kevseracer evet ya benimde öyle oluyor 10 gün önce gittiğimde 7+0 10 gün sonra gidiyorum 7+6 ama uyumlu dedi
betul_arii Merhaba 14 haftalık bebeğime %80 kız dediler. 17. Haftaya gireceğiz girmeye korkuyorum erkek diyecek diye cinsiyet partisi yaptık çünkü😀 sizce değişebilir mi birde güneş ismi nasıl kız için
bilgia mileenaaa doğum tarihimiz de hamile kaldığımız tarihlerde aynı sayılır benim doğum günüm 29.10 son Reglim 30 Ocak ☺️bende çok merak ediyorum kese şekline göre yorum yapıyorlar ama oda yanlış diyenler var hurafe diyorlar biran önce 12. Hafta gelsin
betmoms1 denizzduruarif ben yüzük ile denediğimde hep kız çıktı ama cinsiyet erkek, sonra tekrar yüzük ile denedim erkek çıktı 😅
kubra0208 denizzduruarif bunu bende yaptım kız çıktı arkadaşım tuz testi yaptı oda kız çıktı çin takvimine baktım oda kız çıktı 😂 yavrucum benim bu kadar teoriyi tersine çevirmek istemedi kız oldu 😅
Bubbless Geçen sene erkek ti benimde erkek oldu çevremdeki herkesin erkek. Bu sene kız senesi bence 💖