melegim91 betuldenk Çünküüü diyetteyim 😊 dün akşam yemeğim biraz geçe kaldı o yüzden akşamı biraz hafif tutmak istedim en uygunu tonbalıklı salata geldi o yüzden 😁
betuldenk Yazmelegi_ ayy ciğer canım çok istiyordu hamilelikten önce bir yiyemedim denk gelmedi hamileyken yeniyormuydu hatırlamıyorum inşallah yeniyordur bende yiyeyim😂
Yazmelegi_ betuldenk ben hamileyken azıcık nefsim körelsin diye yemiştim doğum yaptim şimdi o yüzden rahat yiyorum
betuldenk Deleted33000 ahahhaha fikir alışverişi en sevdiğim aklıma geldikçe açıyorum post 😂 bezelye kavurması nasıl oluyor ya
Deleted33000 betuldenk konserve bezelyeyi evde ne varsa bu sucuk.olur kıyma olur biz dövme deriz yağlı etle kavuruyoruz üzerine yumurta kırıyoruz muhteşem oluyor ayy reglim yakın galiba acayi iştahım açık aklımdan sürekli yemekler geçiyor 🤣🤣🤣🤣🤣
betuldenk azra01 ayy hazır yemek en sevdiğim🫠 benim eşim ikinci gün çok yemez yemek taze yapıyorum mecbur 😒
betuldenk ogretmenannecik ayy bende çok severim eşimle oğlunda seviyor zahmetsiz birde daha ne olsun😍 eline sağlık canım afiyetle yiyin inşallah ❤️
betuldenk yeliz1923 ayy o kadar doğru ki annemler de köyden arsa mı alsak ki falan diyorlar dört gözle bekliyorum 😂😂
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna ohh çok da severim patlıcanı varya yemeğini yaoamasam bile kozleyip soğanla durum yaparım ayhh ağzım sulandi
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 ay ben de çok severim onu biber domates de közlerim. Bir de yufka ekmek olacak. Arasına yatıracaksın bunları. Yanında ayran. Kız ağzım sulandı. 🫠
yeliz1923 betuldenk Bence de alsın köy havası mis bir de bahçe yaparlar siz de gidersiniz önümüz de yaz 🥰😍
melegim91 betuldenk Yok canım benim ki şişmanlık😅 10 kg var vermem gereken de onun için uğraşıyorum. 3.ye hamilelik durumu olmuştu ama düşük yaptım şimdi biraz kendimle ilgileniyorum