melegim91 betuldenk Yok canım benim ki şişmanlık😅 10 kg var vermem gereken de onun için uğraşıyorum. 3.ye hamilelik durumu olmuştu ama düşük yaptım şimdi biraz kendimle ilgileniyorum
Yazmelegi_ betuldenk ben hamileyken azıcık nefsim körelsin diye yemiştim doğum yaptim şimdi o yüzden rahat yiyorum
betuldenk Yazmelegi_ ben çok takan biri değilim gerçi böyle şeyleri de rahatım yani ilk gebelikte de öyleydim 😂 yiyeyim aklımda kalacağına midemde kalsın 😂
melegim91 betuldenk Ayy umarım veririm bakalım işin sonunda kilo almam inşallah 😁Sabırsızım biraz kafaya taktığımı hemen uygulamam lazım kilomu da şu ara kafama taktığım için hedefe ulaşmak için şaşırmadan ilerlemeye çalışıyorum😁😁
betuldenk melegim91 yemeklerin yanına muhakkak yoğurt ayran salata vs ekle hem daha doymuş hissedeceksin hem dengeleyecek😌
ikincikezannelikmi Yazmelegi_ ayy nefis afiyet olsun ama gebelikte ciğer tüketimiyle alakalı yasak vs gibi şeyler görüşmüştüm ben bıraktım bilginiz var mı her dönemde geçerli olmayadabilir detaylı bilmiyorum ama görünce söylemek istedim 🌸
humaakusu betuldenk bende severim ♥️ pilavı değiştirdim bulgur yapıcam pirinç çorbada da var diye ama sanırım yapamıcam çok rahatsızım eşim gelsin eti kavursun çorbayı zorla yaptım idare etsin 🥹
yeliz1923 betuldenk Bence de alsın köy havası mis bir de bahçe yaparlar siz de gidersiniz önümüz de yaz 🥰😍