kurkmantosuzmadonna betuldenk ellerine sağlık. 🌸 Benim menüm de Patlıcan kebabı Mercimek çorbası Ayran
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna kız latlican bizim burda kilos 260 liraymis hasret kaldık bu sene😂😂akşama sizdeyim
betuldenk humaakusu ayy çok güzel menü olmuş ellerinize sağlık benim oğlum da en çok yayla çorbası sever sık sık yaparım😌
jalepone betuldenk aslında kabak yemeği yapacaktım ama canım hiç istemiyor kahvaltı gibi hazırlıcam menemen yapasım geldi yada tost burger gibi birşey olabilir kocişkom gelince karar verecem 😂
melegim91 betuldenk Mercimek çorbası,pilav sebzeli tavuk,naneli cacık Bana da ton balıklı salata diyet menüsü 😅
betuldenk Yazmelegi_ ayy ciğer canım çok istiyordu hamilelikten önce bir yiyemedim denk gelmedi hamileyken yeniyormuydu hatırlamıyorum inşallah yeniyordur bende yiyeyim😂
ikincikezannelikmi Yazmelegi_ ayy nefis afiyet olsun ama gebelikte ciğer tüketimiyle alakalı yasak vs gibi şeyler görüşmüştüm ben bıraktım bilginiz var mı her dönemde geçerli olmayadabilir detaylı bilmiyorum ama görünce söylemek istedim 🌸
Deleted33000 betuldenk ay tam post açmaya gelmiştim baktım haziri var hiç ugrasmayacagim 😂😂😂😂 benim menü de Saç kavurma var Birde bezelye kavuracagim yada makarna yaparım öğleden kalan bulgur pilavı da az bişey kalmıştı yere sanki çok yiyolar da bizimkiler😂😂😂
betuldenk Deleted33000 ahahhaha fikir alışverişi en sevdiğim aklıma geldikçe açıyorum post 😂 bezelye kavurması nasıl oluyor ya
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 gel bacım gel. Dürüm yapar yeriz seninle. Burda da 170 den aşağı inmemişti. Dün 100 e düşmüştü.
azra01 betuldenk bende dün fırında patates tavuk pirinç pilavı mercimek çorbası yapmıştım misafirim vardı biraz kaldi yemeğim bugun onu yicez kafam rahat😂😊
betuldenk azra01 ayy hazır yemek en sevdiğim🫠 benim eşim ikinci gün çok yemez yemek taze yapıyorum mecbur 😒
ogretmenannecik betuldenk dünkü menüm 😍 bayılıyorum 😍 bugün de pirinç pilavı ile tavuk sote yapacağım yeter 😂
betuldenk ogretmenannecik ayy bende çok severim eşimle oğlunda seviyor zahmetsiz birde daha ne olsun😍 eline sağlık canım afiyetle yiyin inşallah ❤️
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna ohh çok da severim patlıcanı varya yemeğini yaoamasam bile kozleyip soğanla durum yaparım ayhh ağzım sulandi
humaakusu betuldenk bende severim ♥️ pilavı değiştirdim bulgur yapıcam pirinç çorbada da var diye ama sanırım yapamıcam çok rahatsızım eşim gelsin eti kavursun çorbayı zorla yaptım idare etsin 🥹