Mi1007 Güzel haberlerini bekliyorum. Haftasından geri de olmasının bence çok da önemi yoktur. Bazı bebeklerde ilerde gidiyor haftasından. İnşallah herşey yoluna girecek. Bebeklerin kocaman olmuş yolu yarılamışsın Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz 🙏🙏🙏

Esmerhatun66 15-18. Haftalar çıkarsa daha kötü oluyomuş erken olduğu için benim 21. Haftamda başladı kndi doktorum farketti perinatoloğa yönlendirdi oda 7 gün kan sulandırıcı verdi inşallah işe yarar çok korkuyorum 😞

OzlEmrah canımm inşallahh yaaa 🤲🏼🤲🏼 Yazarım haftaya inşallah güzel haberler

Mi1007 bol bol dua edin konuşun bebeklerinizle ben öyle yapıyordum kardes kardes büyüyün birbirinizin hakkına girmeyin Kanına girmeyin erken gelmeyin diye şükür o sorunu yaşamadık. Ama bende yüksek tansiyondan hastanedeyim. Erken doğum riskim var🙁

mrvnur yaaa bnmde tansiyon şeker hep seviyede yani hiç bilmediğim şeyleri ilk defa yaşıyorum🙁 Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun inşallah bebeklerinize

Mi1007 inşş hepimiz sağlıkla kavuşalim Rabbim verecekse hiç bişey engel değil Rabbim yardımcımız olsun

Mi1007
          Insallah canm rabbim yardimcin olsun.kan sulandirci yardimci mi.oluyomus acaba benim o yuzden mi hic olmadi ki.. ben bun konuyu doktoruma bi danisiyim