aysgl330633 1Ali hahaha Az önce büyük bir bardak kola içtim şimdi de başladım artık dikkat edecem zayıflarım İnşallah🤣🤣🤣🤣
valeriaa_ Kızlar insülün direncm var ,kilo vermek istiyom var mı taktiklerinz,direnci kırıp gözle görülür şekilde vermem lazm 😢
jalepone 1Ali yok limon felan sıkmıyordum doğrudan şekersiz kahve Türk kahvesi de içiyordum espresso felan da 😄
Allahneverdiysee 1Ali ya ben de bugün karar verdim diyete başlamaya 😅 yarın başlamayı düşünüyorum nasıl yapıcam bilmiyorum bu sıralar iştahım çok açıldı daha doğrusu erken acıkıyorum sık yemeye başladım bunun önüne geçmem lazım . Sen nasıl ilerleyeceksin bana da fikir olur
1Ali Allahneverdiysee ben çok çok fazla abur cubur tüketmeye başladım ilk olarak komple onu kesiyorum. Sabah kalkınca aç karnına yarım limon suyu sıkılmış sade türk kahvesi. Ekmeksiz kahvaltı. Yani genel olarak toplayım sana dur Sabah ilk başta sade Türk kahvesi Tamamen abur cubur kesmek Ekmek minimuma inecek Porsiyonları normal tutucam Ve ödem attıracak sıvı karışımları araştırıyorum şuan gerçekten felaket ödememim var. Beraber ilerleyelim o zaman banada çok iyi gelir🥲
1Ali aysgl330633 ahahahahhaha benimde canım felaket kuru meyveli kek çekti kalktım yapım bu gece son sonra boğaz tutma vaktiiii. Sabah sade Türk kahvemle başlıyorum 🤣
valeriaa_ 1Ali ben 2 çocuk doğurmama rağmen çok zayıftm 3. Gebelikte aldm snra da insülin direnci çıktı gitmiyo ,bıktm ya ,
Allahneverdiysee 1Ali çok iyi olur 😅 ben de bu sabah limonlu su içtim aç karnına 10 buçuk gibi kahvaltı ettim 3 gibi de sağlıklı ayrıştırmalık ve kahve içeceğim . Türk kahvesi neden içiyorsun sabah iştahını mı kesiyor? Benim pek aram yok türk kahvesiyle 😅
pims 1Ali bende başladım ama ekmeği kesemiyorum geceyi kestim ama sabah kahvaltısında ekmeksiz yiyemiyorum 😔
valeriaa_ 1Ali evet birkaç kez gittm tahlil yaptırdm. İnsülin direnci için hap verdi ,ama işe yaramıyor 😔 çok sıkıldm
Elisa0110 1Ali Bi sabah Bi akşam yerim. ekmeği muhakkak kısmalıaın sabah ekmek yiyorsan akşam yememelisin. Bol su iç tatlıdan uzak dur tatlı yiyorsan zor verisin bide tatlı isteği için yoğurt muz bal bunları Bi kasede karıştırıp yiyebilirsin
1Ali Elisa0110 ekmekle pek aram yok zaten o avantaj olacak bana tatlıda pek aramam ama cips vs çok tüketiyorum mutlaka hergün yemeye başladım onu tamamen kesmem lazım 🥲
Elisa0110 1Ali yani paketli gıda tüketme eve alma markete girme 😂🤭bende bazen dayanamam diye girmiyorum markete
1Ali Elisa0110 kesinlikle markete gitmezsem başarabilirim 🤣ay hiç bu kadar değildim habire ağzım dolu olsun bir şeyler yiyip içeyim istiyorum önüne alamayacağım 🥲
Elisa0110 1Ali kararlı olman lazım yoksa maalesef yapamazsın akşam 6 da sonra bişey yiyip içme gerekirse karnın guruldasın o zaman işte yağ yakıyorsun demektirajşam yemeği en geç 6 da bitmiş olmalı