yesimtas ebruk0308 Can sıkmamamızı gerektiren bir durum yok hamilelikte kilo alınır doğunca verilir plesanta bebek amniyon sıvısı derken doğumdan çıkınca 6-7 kilo gidiyor zaten biz kiloya değil yediklerimizin bebeğimiz için sağlıklı olup olmadığına dikkat edelim yeter 💐💐
Meltemms yesimtas Biraz daha alsam iyi olcak en azından 50/52 kiloda kalmam lazım dogumdan sonra 29 yaş 47 kilo çok az boyuma göre normal ama bana göre az yuzumde gidiyo 🤭
yesimtas gizemturgutt Aslında iyi durumdasın ama akşamları abur cubur yeme isteğini bastırmazsan ödem ve kilo artışında belirgin farklar olur bence gün içinde yemediğin için akşam yeme ihtiyacın artıyor kan şekerimizi aniden yükseltecek şeyler yemek sürekli yeme isteği gibi kısır döngüye sokuyor
mdc0860 baharsst arada ye ben de yemiyodum sekerim düşüyor bayılıyorum gibi oluyor el titremesi göz bulanıklıpğı
yesimtas baharsst Hayır aksine iyi bir durum bu meyve tüketiyorsanız zaten ordan şeker alıyorsunuzdur
yesimtas burcinmat Tartıda gördüğümüz rakamlara kanmayalım vücudumuz ödemde tutuyor bu süreci sağlıklı beslenmeye ek olarak egzersiz ile desteklersen bence çok hızlı kontrol edersin 💐
yesimtas annebebeka Bence çok iyi ilerliyorsun gece yemelerini keserek kendini strese sokma lütfen gece yemelerini kesme yerine sadece tercihlerini değiştir ve daha sağlıklı küçük porsiyonlar ye 💐
annebebeka yesimtas kız gecenin 3ünde bir kazan makarna yiyiyorum, kesmiyimde napiyim🫢 böyle gidersem eğer +30 ile doğuma giderim, hem bebiş içinde sağlıklı olmaz sabahları canım ne isterse yiyiyorum ama gece 10′dan sonra yeme içmeyi bıraktım🥹🙏
yesimtas sudeborakk 1 kiloyu kilodan saymıyorum gebelik olmayan durumda bile gün içinde tartı değişir içtiğimiz su miktarı ödem tuvalete çıkma durumunu da göz önünde bulunduralım 💐
Roza_nur 24 haftalık 48 kilo ile hamile kaldım şuan 53 kilodayım doğuma kadar 60 65 kadar çıkar diye düşünüyorum 🫠