gamze6p @merikkooo çantayı da hazır et artık bacım her an Herşey olabilir 🥰 vaktinde sağlıkla gelsin beybi
gamze6p @sanane00 çatı ağrısı çok zor birşeymiş 🥺 ben ilkinde hiç hissetmedim ama bunda felaket hissediyorum sağlıkla gelsinler İnşallah
sanane00 gamze6p gerçekten çok zor ilk kızımda da hissetmiştim ama bunda çok rrken başladı amin inşallahh♥️
Seda_nur4760 gamze6p 6 nisana gün verildi Hayırlsı ile inşallah bi aksilik çıkmazsa herşyimiz hazır beyfendiyi bekliyoruz 🌸
gamze6p @happybusey ağrılar çok çok zorluyor bir an önce kavuşsaydık sağlıkla 🥰 sağlıkla kavuş canımcım
ayseshazar gamze6p 37+6 bir haftayı geçti nişanım geldi ama kanlı veya pembe değil şeffaf hala gelen giden yok bekliyoruz 🥹
yagmurbehlul ayseshazar nişanınızın geldiğini nasıl anladınız gebeliğin başından beri çok akıntım var benim ve sarı renkte sizin ki nasıl geldi
gamze6p @prinkle inşallah sağlıkla kavuşalım 🥰 vakit azaldıkça yavaştan bir korku heyecan da gelmiyor değil
Derya2 gamze6p şekerim yükseliyor bebekte iri o yüzden hurmayı çok yiyemiyorum ama yine belli aralıklarla günde 3 tane falan yiyorum bilmiyorum ilerledi mi açıklık sancım falan yok hic. Sancılarım da 100 leri geçiyor bazen
ilkannelik1 gamze6p 37+6 olduk 37+2 de gittiğimde sancı yoktu ama iki gündür bel sırt ve regl ağrısı var arada sertleşip yumuşuyor bu sancı mı acaba aynı zamanda boğaz ağrısı var doğuma kadar iyileşirim inşallah🥹siz kaç haftalıksınız
gamze6p @ayseshazar şeffaf nasıl oldu canım normalde pembemsi geliyor ya ayırt edebilmek için soruyorum 🙂
ayseshazar gamze6p şeffaf yumurta akı gibi mukus kıvamında baş parmağım kadar büyükçe bir parça düşmüştü. Chat gptye vs fotoğraf ile sordum nişan dedi. O geldikten sonra arkasından birkaç gün sarımsı jel gibi akıntım devam etti