gamze6p Sıra artık bizde 🥰 Günler alındı mı ? 🌸 Çantalar hazırlandı mı ? 🌸 Heyecan ne durumda ? 🌸 Kaçıncı haftadasınız ?🌸 Hadi gelin konuşalım
powerpuffgirlss gamze6p 35. Haftadayim cantami hazirladim inanilmaz heycan var doktor 39 da sezeryana alirim dedi daha gun almadik kavusma heycani cok fazla 🥰
ilaydaltan gamze6p çanta hazır bekliyoruz 35+3 nişan geldi 2. Gebeliğim normal doğum olcağı için bebeğe bağlıyız şu an
sanane00 gamze6p merhabaa 33+4 teyim 2.ci gebeliğim ikiside kız olduğu için hemen herşeyi hazırladık tastamam 🙏❤️ 3 gündür aşırı çatı ağrım olmaya başladı bacak arasına sürekli kramp giriyor ilk kızım 37+4 te doğdu normal olarak acaba buda 37 yi görür mü ki diye düşünmeye başladım 2.ciler daha kolay geliyor derler ya hep
sevdashnn gamze6p gün alındı 14 Nisan Hastane çantamız hazır ikinci gebeliğim ikinci oğlumu alcam kucağıma inşallah zorunlu sezeryan 💐 36+1 deyiz
merikkooo 36+2 deyiz ilki normaldi Şimdiki de normal inşallah, henüz sadece eşyaları hazır evde ,hastane çantası bir iki güne hazırlicaz bakalım ,nişan sancı su gelmesi vs yok şimdilik 🫶🏻🫠
rumeysa_ttkrky16 sanane00 bizde 33. Haftadayiz 3. Gebelikim 2 ogluştan snra kızımız olacak insllah bakalım ne zaman gelir 35 haftalık gelmişti 2. Oğlun:)
happybusey Çok heyecan var ilk gebelik 🥹37+1 deyim, çanta 2 haftadır hazır bekliyo doktor hiç gün vermedi 2 defa 1 er cm açıklık çıktı birkaç gün önceden beklemedeyiz bıçak kemiğe dayandı artık ağrılar hat safada 😢
Kader6023 35+1haftalığız haftaya kontrolum 9da doğum insaALLAH 🤲🏻Allah tan bişey olmazsa Rabbım saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize🤰🐣
Gecekusu42 35+3 herşey hazır günümüz dolsun diye bekliyoruz inşallah sağlıkla kavuşmak nasip olsunn🤲🏻🫶🏻🌸
Kader6023 Gecekusu42 benım hamileliğim çok sıkntılı gectı canım safra kesesi taşım var safra kanalına taşım duştu stent Takıldı hamilelikte ögrendım safra taşını hamileliğim çok sıkıntılıydı o yuzden zaten sezeryanlıyım
Kader6023 Gecekusu42 benım hamileliğim çok sıkntılı gectı canım safra kesesi taşım var safra kanalına taşım duştu stent Takıldı hamilelikte ögrendım safra taşını hamileliğim çok sıkıntılıydı o yuzden zaten sezeryanlıyım
prinkle gamze6p 36+3 üm 13 Nisan doğum inşallah bayramın son günü hastane çantasını hazırladım benim bir pijama takımım gelecek onu koyacağım sadece hepimiz kolaylık ve sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi
Derya2 gamze6p 37+6 haftalardır nst de sancım var 2 cm açıklığım var ama hala ilerleme yok beklemedeyiz bakalım 🥹🥰
Derya2 prenses99 100 lere kadar çıktığı oluyor hatta geçtiği de oldu 35. Haftadan beri böyle ama ben hissetmiyorum açıklık da hala ilerlemedi ne yaptıysam suni sancı verip yatırsalar diye bekledim onuda yapmıyorlar ilk gebelik yavaş ilerliyor dediler