gamze6p @ilkannelik1 benim de aynı şekilde regl ağrısı gibi ağrılar kramplar bel sırt ağrısı çok fazla çatı ağrısı Ben 34 oldum bugün 🙂 Ihlamur ada çayı iç onlar çok iyi geliyor canım
ilkannelik1 gamze6p sağlıkla gelsin minnoşum sona yaklaştıkça heyecan artıyor :) mecbur hızlı geçmesi için antibiyotik içtim, su gibi doğumlarımız olsun inşallah bekliyoruz ☺️
justmoon777 gamze6p 35+1 16 nisana sezeryan tarihi verdi doktor bebeğim ters oldugu için , ilk gebeliğim tam 38 haftalık oluyor normal mi sizce🙏🏻
Derya2 prenses99 100 lere kadar çıktığı oluyor hatta geçtiği de oldu 35. Haftadan beri böyle ama ben hissetmiyorum açıklık da hala ilerlemedi ne yaptıysam suni sancı verip yatırsalar diye bekledim onuda yapmıyorlar ilk gebelik yavaş ilerliyor dediler
prenses99 Derya2 benim 10 du sancın var diyip alttan hemşirenin biri devlette muayene etti kanama oldu yürüyemedim iki gün pazartesi yine randevum var bu kez sancı çıkmazsa izin vermicem
Derya2 gamze6p şekerim yükseliyor bebekte iri o yüzden hurmayı çok yiyemiyorum ama yine belli aralıklarla günde 3 tane falan yiyorum bilmiyorum ilerledi mi açıklık sancım falan yok hic. Sancılarım da 100 leri geçiyor bazen
etansu Derya2 merhabâ bende 31 gırıcem bebek iri olduğu için erken doğum olabilir dendi sizinkı kaç hafta ilerde acba
ayseshazar gamze6p şeffaf yumurta akı gibi mukus kıvamında baş parmağım kadar büyükçe bir parça düşmüştü. Chat gptye vs fotoğraf ile sordum nişan dedi. O geldikten sonra arkasından birkaç gün sarımsı jel gibi akıntım devam etti
Derya2 prenses99 evet her seferinde nst çekiyorlar sancı çıkıyor açıklık varmi ilerlemiş mi diye bakıyorlar günde kaç sefer öyle alttan muayene ettiler bi seferinde bendende leke geldi normal dediler sonra gelmedi ama her seferinde bunu yapıyorlar yani sancıyı görünce direk alttan muayene ediyorlar değişen bisey yok ama
momily Kızlar bende 37. Haftamdayım geçen hafta ilk NST’e girdim yataktan kalkarken ve bazen yürürken inanılmaz derecede karnıma ağrı giriyor ilk gebeliğim bebegim bas asagi pozisyonda ve ishalim yani bunlar vaktin yaklastiğinin belirtisi mi
rumeysa_ttkrky16 sanane00 bizde 33. Haftadayiz 3. Gebelikim 2 ogluştan snra kızımız olacak insllah bakalım ne zaman gelir 35 haftalık gelmişti 2. Oğlun:)