Es_Es16 momrose benim kini naptıysa göremedi cumartesi tekrar gidicem bakalım 🥰 seninki de hayırlı sağlıklı olsun inşallah 🥰🤲🤲
byzkds sudeborakk 14 Ekim hayırlısıyla🤗 11+6 haftadayız. İkili tarama yaptırdınız mı benim bebeğim yüzünü dönmedi bir türlü🥹
Pikachununannesi 11+4′teyiz. Uygulamaya göre 15 Ekim ancak sezaryen istediğim için muhtemelen daha erken olur. Haftaya ikili tarama randevusu alacağız. 16. haftadan sonra da amniyosentez testi yaptıracağız.
aysebeyza1 nazende17 12. Haftada özelde öğrendim ben oğlum olacak inşallah ☺️ Devlette doktor ultrason cihazı kaliteli değil görünmüyor demişti ama özelde direkt bacak arasını açtı gördük 😄
ikincianalik sudeborakk merhaba sat a göre 10 haftalık sezeryen olacağı içi tahminim ve ekşm ortalarında olur ☺️ önümüzde ikili tarafa ve cinsiyet var 2 hafta sonra gideceğim
havvaheybeci sudeborakk 4 şubat son adet tarihim bi doktor ekim sonu diyor birisi de kasım başı diyor bakalım😊 ne zaman gelmek isterse bebişim. Cinsiyetini çok merak ediyorum daha 1 ay belki de daha fazla var öğrenmeme🥲
esraakurek sudeborakk merhaba 🩷 ben de 10+6 dayım sabırsızlıkla cinsiyeti öğrenmeyi bekliyorum 🥹 uygulamaya göre doğum tarihi 28 Ekim 🥹🤍cinsiyet beliriazliğinden bir an önce kurtulup ufaktan alışveriş yapmak istiyorumm 🥹
fatmabaki mucizeminikleriim kaç gün kalmışsa Google da yazıyoruz gösteriyor örneğin 100 gün sonra günlerden ne gibi