fatmabaki mucizeminikleriim kaç gün kalmışsa Google da yazıyoruz gösteriyor örneğin 100 gün sonra günlerden ne gibi
nur1291 Eylül sonu ekim başı gibi görünüyor bizimde doğum sezeryan olduğu için bakalım ne zaman olur. 😊 14 haftalık olduk bugün cinsiyet için gittim ama malesef öğrenemedim perşembe tekrar gidicem bakalım sabırsızlıkla bekliyorum 😊
dalyaluna35 12+5 cinsiyetimiz kız 15 ekim gözüküyor bugun doktor kontrolumuz var merakla saatin gelmesini bekliyorum 🌸
yarencan11 13+2 eylül sonu tahminen sezaryandan dolayı dün kıza benziyor dedi doktor bi oğlum olsun çok istemiştim bi kızım var birde oğlum olsun demiştim nasip artık
babyangels yarencan11 aynı kaderi yaşıyoruz bir kızım var 13+2 de öğrendim dr kız dedi tahmin de değil baya emindi nasip:)
_lavinias yarencan11 32 aylık bir kızım var şu anda 11 haftalık hamileyim bana da kıza benziyor dedi doktor ben de erkek istiyordum ama nasip bakalım sizi çok iyi anlıyorum❤️
kelebek_2 sudeborakk 13+5 iz 9 ekim gözüküyor ikili testim e nanıza düşmüş hiçbişe anlamadım sonuç 8.47 diyor ne demekse aklım buna takık ha bide cinsiyet göremiyor doktor cihazı kötüymüş müş
momrose Es_Es16 ben 14+4 üm doktoruma gıcık oluyorum açıkçası sürekli 16. Haftadan önce tahmin edilmez diyor . Ve özele gidiyorum cihazı çok iyi hala bana cinsiyet söylemiyor
edasunterr Benimde uygulumaya göre 23 ekim ama tüp bebek olduğu için muhtemelen sezeryan olup biraz öncesi olucak bugün 12+1 günlük olduk bakalım cuma günü doktora gittiğimizde doktor bir tahminde bulunucak mı