momrose nazende17 ben özele gidiyorum erkeğe benziyor dedi ama 2 hafta sonra netleşir şeklinde konuştu
momrose nazende17 ben özele gidiyorum erkeğe benziyor dedi ama 2 hafta sonra netleşir şeklinde konuştu
sudeborakk ozlm1234_4 yani benim de kontrolüm ayda 1 olduğu için aslında o zaman belli olacak. 10. hafta çok erken olduğu için görmemesi normaldi bence bir de oruçluydum bebek uyuyordu ben aç olduğum için 🥹🫶🏻
gamzeli0047 Benimde Ekimde cinsiyet için gittim bana dedi 1 ay sonra gel 23 marta gitmiştim. Çok merak ediyorum.. hayırlısı
_Uykusuzanne1 momrose değişmez yada yanılmazsa tahminim %75 erkek dedi artık bilmiyorum 14-15 haftada netleşir artık ☺️ sizin belli mi?
momrose _Uykusuzanne1 bana da erkeğe benziyor ama 2 haftaya netleşir dedi inşallah bakalım ne olacak sanırım 14.hafta gideceğim 😊
yarencan11 yenianneoluyorumben34 Bende 11 +5 27 eylül ila 5 ekim arasına denk gelicek tahmini bizim ikinci doğum hem sezaryan hemde tüplerimi bağlatcam için 13 haftalıkken 2 taramayı yaptırıcam bakalım cinsiyeti görebilcekmiyiz benim kızım 6 aylıkken göstermişti 🤣 umarım öle olmaz
selosya fatmabaki 5+6 ile başladı benim bulantılarım ama istifra değil öğürme şeklinde 7.hafta biraz arttı 8.hafta da ise ilk 4 gün aşırı zorladı ama şuan daha iyi gibiyim. Ama halen dünyada ki tüm kokulara düşmanım :) Senin ?
fatmabaki selosya mide bulantısı tiksinme falan hiçbiri yok gibi bende hafif göğüs hassasiyetim var o da gelip geçiyor 8.haftada hafif bel ve kasık ağrım oldu o kadar☺️
bia777 hilalaselll4 hayır belli değil 13.haftamda kontrolüm var 8 nisanda daha sonra fetal dna yaptırmayı düşünüyorum 🙂
ozlm1234_4 hilalaselll4 tatlı değil tuzlu değil gibi aserdi hiç bulantım yoktu hicc baş ağrım fazlaydı