sudeborakk luviluvi Benim 14. haftada olacak kontrolüm yarın 12. haftaya girmiş bulunuyorum 😅 Hala birşey almadım cinsiyeti bekliyorum valla
luviluvi Cinsiyet içinde tüm hurafeleri yaptım artık netlik olsa iyi olur. Birşey alamıyorum, siz alışverişe başladınız mı
nazende17 momrose hayır henüz olmadı devlet hastanesine gidiyorum doktorum söylemedi🥹 sizin belli oldu mu
momrose Es_Es16 aaa benimde 4 Ekim 🥹cinsiyet belli oldu mu ? Bana doktor geçtiğimiz pazartesi erkeğe benziyor dedi
Es_Es16 momrose benim kini naptıysa göremedi cumartesi tekrar gidicem bakalım 🥰 seninki de hayırlı sağlıklı olsun inşallah 🥰🤲🤲
_Uykusuzanne1 momrose değişmez yada yanılmazsa tahminim %75 erkek dedi artık bilmiyorum 14-15 haftada netleşir artık ☺️ sizin belli mi?
momrose nazende17 ben özele gidiyorum erkeğe benziyor dedi ama 2 hafta sonra netleşir şeklinde konuştu
momrose nazende17 ben özele gidiyorum erkeğe benziyor dedi ama 2 hafta sonra netleşir şeklinde konuştu
sudeborakk ozlm1234_4 yani benim de kontrolüm ayda 1 olduğu için aslında o zaman belli olacak. 10. hafta çok erken olduğu için görmemesi normaldi bence bir de oruçluydum bebek uyuyordu ben aç olduğum için 🥹🫶🏻
ozlm1234_4 hilalaselll4 tatlı değil tuzlu değil gibi aserdi hiç bulantım yoktu hicc baş ağrım fazlaydı