sudeborakk papatyaseverrrrr şuan 11+6 dayım canımm ikili üçlü tarama bu haftalarda yapılıyormuş ama ben yaptırmayacağım fetal de yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası. İlk hamileliğim bu sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🫶🏻
damla644 sudeborakk tabikide söylerim 2 gün varmış aramızda 11+4 benimde ☺️ inşallah hepimiz sağ salim sağlıklı şekilde alırız kucağımıza
damla644 sudeborakk yok tarama testi sonucunda belli olmuyo diye biliyorum 12. Haftada bebeğin pozisyonu uygunsa öyle söylüyorlar
sudeborakk damla644 ben gittiğimde oruçluydum kıyamam ben açım çocuğum aç uyandıramadık bi elini kolunu salladı geri uyudu göremedik net bir şekilde 🥲 Belki anlaşılırdı ama neyse artık herhalde 14. haftada kesinleşir sonraki kontrolüm o zaman
sudeborakk damla644 10+4te gitmiştim ama benim bebik kendini göstermeye meraklı kalp atışını da çok erken duymuştuk.🫠
damla644 sudeborakk yaa maşallah ne güzel ☺️ doktorlar geç çağırıyo ayda bir ben 8+3 te gitmiştim en son bakalım nolucak pazartesi
nil_a sudeborakk benimde 12 ekim gözüküyor hayırlısı ile bakalım Allah bize terazi burcu ile kolaylık versin 😂
selosya fatmabaki 5+6 ile başladı benim bulantılarım ama istifra değil öğürme şeklinde 7.hafta biraz arttı 8.hafta da ise ilk 4 gün aşırı zorladı ama şuan daha iyi gibiyim. Ama halen dünyada ki tüm kokulara düşmanım :) Senin ?
hilalaselll4 sudeborakk ilki vajinal doğumdu bu da büyük ihtimalle öyle olur 16 Ekim gösteriyor ben de cinsiyeti çok merak ediyorum 13 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum o zaman söyler bence
momrose Es_Es16 aaa benimde 4 Ekim 🥹cinsiyet belli oldu mu ? Bana doktor geçtiğimiz pazartesi erkeğe benziyor dedi