1melekannesi3858 QueenBahar_ doğru ys benimde kızım var büyüdü şimdi ikinciye hamileyim doguncada bende bı sure oynayamam sonrasinda tekrar kaldığım yerden devam ederim ama
QueenBahar_ 1melekannesi3858 ilk çocuğumda bende oynuyordum 2 inci oldu sonra 3 oldu oynamadım işte Oyun eski tadı da yok 2019 2020 2021 dek gibi değil
ikizannesiiiiiiii Doğumdan sonra bıraktım 2 sene oldu oynamayalı bir kere girsem devamı gelir tekrar başlarım diye hiç girmiyorum bile zor bıraktım tekrrda başlamak istemiyorum
1melekannesi3858 ikizannesiiiiiiii ay öyle valla aşırı bağımlılık yapiyo valla ben var ya bu konuda eşimle bile çok tartıştım eşim izin vermiyordu ikna oldu şükür de oynuyoruz beraber tekrardan bı yukletiyo bı sildiriyo eşim baya değişik valla o yüzden bağımlı olmamak iyi ama başlayan birakamiyo dediğin gibi
1Ali QueenBahar_ bizde eşimle orada tanıştık 2021de 🥹gözümde canlandı koskoca mazi🥲tanıştıktan çok kısa süre sonra sildim 5senedir hiç girmedim epey değişmiştir
QueenBahar_ 1Ali çok güzel anılarımız var bizimde 🥰 Bı geç aylarda eşim girdi göz ucuyla çok değişmiş hiç güzel değil sonra sildi tekrar
1Ali QueenBahar_ doğrudur canım çok yer kaplar zaten bizim şuan telefonlar onu kaldırmaz oğlum doğduktan sonra 25bin foto oldu silmeye de kıyamıyorum 😂
1melekannesi3858 lala_666 valla ben kaç kez sildim kaç kez yükledim sayamadim yani ayrilamiyorum bu oyundan resmen bağımlısıyım