Tortilla Seda_nur4760 bende merak edıyorm ılkı cok guzeldı hastaneden cıkınca kızm sarılık olmustı ertesı gun taksiyle doktora gelmıstım😀
Tortilla Seda_nur4760 ayy hatırlaıdm benm karnımda kum torbası vardı gozumü actgımda. Sonrada karnıma bastırdı hemsırenın eline vurmustm refleksle
Seda_nur4760 demirrleydi_ birinci bnm güzeldi ilktı çok heyecanlı idim hemen ayağa kalktım kucağıma alabilmek için bakayım bu nasıl olacak
demirrleydi_ Seda_nur4760 benimde ilkinde tedavim vardı başka ondan hemen kalktım ikincide ameliyatım çok zor geçti
deletedmom43191 Seda_nur4760 2.daha zordur yara olan bir yeri tekrar yara haline getiriyorlar sonuçta
Seda_nur4760 Havin49_ Allah bağışlasın cnm 🌸 bende 2 den sona daha düşünmüyorum Allah olmayanlara versin 😀
Havin49_ Seda_nur4760 amin benim 3 çocuk var ilk oldum 1.5 yaşında ikizlerim 2.5 aylık Rabbim isteyene versin
Alone Seda_nur4760 4 sezeryan olmuş biri olarak söylüyorum hepsi aynı bence 😆 ilk sezeryanınız nasıl geçtiyse sonrası da öyle oluyor
atesvesu Alone ilk sezeryanim çok güzel geçerken ikinci sezeryani kötü geçen ben maalesef keşke dediğiniz gibi olsa hep iyi geçse