ayso5 Bende çok korkuyorum aslında 4 sene oldu ilk sezaryenim. Belki bi sürpriz olur açılmamla hastaneye varasiya normal doğum yapmış olurum😀sezaryen da kum torbası karna baskı ilk adimdan daha çok korkutuyor beni
atesvesu Alone ilk sezeryanim çok güzel geçerken ikinci sezeryani kötü geçen ben maalesef keşke dediğiniz gibi olsa hep iyi geçse
Alone atesvesu ben hepsini aynı doktorda oldum. Doktordan kaynaklı olabilir mi acaba diye düşündüm ikisini de aynı yerde mi oldunuz ?
atesvesu Alone aynı hastanede aynı doktorda oldum canım ilkinde memnun kalmıştım o yüzden tekrar ona gittim sezeryanimin arası 3 yıldı
fatgume Seda_nur4760 ilkinde doğumun 3.gününde bebeğimle başbaşa hastanede kaldım ebeler yardımcı oldu ama çabuk toparlamak zorunda kaldım bakalım bu sefer ne olacak bende merak ediyorum
Rabiul Seda_nur4760 kızımda 2-3 günde ayaklandım evi bile süpürdüm umarım bunda da öyle olur Nisan sonu benimde
Tortilla Seda_nur4760 ayy hatırlaıdm benm karnımda kum torbası vardı gozumü actgımda. Sonrada karnıma bastırdı hemsırenın eline vurmustm refleksle
myangelson Seda_nur4760 😂😂 yani benim ilk sezaryenim ne kadar mükemmelse ikinci bir o kadar berbattı çok zor toparladim. Doktor farklıydı anestezi farklıydı bir de farklı yerden kesildi bunların da etkisi vardır elbet. 😅
Seda_nur4760 myangelson emin ol az bile yazmışsın be ömrü hayatımda böyle acı görmedim hele karnıma bastırdırşar