hasmom beautiful_ başla ama rahat davran yavaş yavaş rahat rahat alırsın sona sıkıştırınca baya bi stres yapıyor insan bende ufak ufak başlıyım dedim aldıklarını banada at fikir olur 🫶🏻
060436 beautiful_ o zaman anlıyorsun beni çok zor birşeyler alıyorum buldugumuda ilaki bir kulp bulup onuda almıyorum 😂
thecinnamon beautiful_ yaptırdığım gün akşam ağrımaya başladı o gece uyurken biraz rahatsız oldum, sonraki gün akşama doğru azalmaya başladı, 1-2 gün sonra da geçti.
hasmom beautiful_ benim başıma geldi oğlum 8 aya kadar kızdı adı kıyafetleri odası herseyi hazırdı kontrolde çiş yaparken öğrendim şok oldum bunda da kendimi garantiye alıp fetal dna ve detaylı yaptırdım insan çok kötü oluyor ya öyle bir durumla karşılaştığında
beautiful_ hasmom benimki baktı ben dedikten sonra cinsiyeti söyledi kız dedi yüzde kaç dedim %90 kız dedi
aselimdurum beautiful_ benim 15den beri belliydi bacak arası açıktı 17de kesinlestirdi hatta bugün de gittim bugün de kız dedi bacak arasını gösterdi 20de detayliya gideceğim o zaman iyice netleşir ama bizim ki %100 yani bacak arasında pipi yok 😊
beautiful_ aselimdurum bizimki direk %90 dedi Çarşamba günü detaylı günümüz ilçe dışında baya uzak gidebilrsek gidicem gitmezsem eğer tekrar kendi doktoruma gidicem
aselimdurum beautiful_ %90 dediyse kesindir genelde erkek diyip kıza dönenler oluyor çünkü kordonu pipi zannediyorlar ama kız diyip erkeğe dönen olmuyor hiç