hasmom beautiful_ müslin 4 kat ne kaşın ne çok ince battaniye biraz daha kalın yaz bebesi olucagı için çok kalın tercih etmedim
hasmom beautiful_ ben bunlara baktım ama çok ince fiyat olarak da uygun aldıklarım tabi sen bilirsin kuzum bunlarda güzel
beautiful_ hasmom bunları kundak yapmak için düşündüm bir tane nohut battaniyem ve hafif kalın bir küçük battaniyemiz de var kışlık kalın battaniyemiz de var Anneannemiz almıştı
hasmom beautiful_ yeterli bence bende oğlumdan kalan çok kalın bir battaniye var bunlarla yeter diye düşünüyorum
beautiful_ hasmom ondan müslin olarak bu örtüler ideal diye düşündüm ağız mendili de bir kaç tane alıcam benim aklıma en çok katlanır küvetler takıldı alsam mı almasam mı bilmiyorum
hasmom beautiful_ ben katlanabilir almadım oğlumdan kalanlar hala yeni gibi ama onlarda güzel almak istesem katlanabilir alırdım heralde
beautiful_ hasmom aynen oğlumda leğen getirmişti kaynanam ama bunda almak çok istiyorum ama bizimkiler herşeye muhalefet oldukları için çok kararsızım
beautiful_ hasmom biz beşik aldık oğlumun beşiği vardı ama kendi evimde kalıyordu şimdi kaynanamın evine aldım niye aldınız çocuk bundan düşer falan filan
hasmom @beautiful_ ne alaka ya almak istedin aldın kaynana değilmi hepsi aynı benimde kayınpederim öyle ama eşimde bende hiç takmıyoruz uzakta ama benim evime müdahale etmeden duramaz umursamıyorum yapıcagımı yine yapıyorum
beautiful_ hasmom bizim kaynana karışır kayınpeder karışır görümce kayın hepsi el birliği ile deli ediyorlar beni