bozkurt38 beautiful_ bende aynı inan sadece biberon ve bezden başka bişey almadım birde sıcak memlekette yaşıyoruz napcam bilmiyorum 😂
beautiful_ bozkurt38 bizim havalar değişik burada nem yok burada yazın baya bunaltıcı geçiyor ve biberon alıp almama konusunda çok kararsızım ya
bozkurt38 beautiful_ valla ben aldım çünkü başlarda sütüm geç gelmişti sezeryan olduğum için mama vermiştik nerede yaşıyorsunuz ben hataydayim nem felaket nasıl giydircem bilmiyorum
_pearl beautiful_ 22+3 oldum bende temmuz sonu gibi doğum inşallah oğlum olucak Allah izin verirse 🩵 annem bir sürü şey örmüş ama bişey almadım daha 30 dan sonra başlarım diye düşünüyorum
beautiful_ _pearl erkekler sabırsız oluyor kuzum başla yavaştan bir baktın oğlun gelmek ister 😅 benimkisi 37 de gelmeye başladı 38 de doğum yaptım
Zeyneplemutluluk _pearl aynı haftada gündeyiz benim de oğlum olacak nasip olursa ama sezeryan olacağım için erken olur benim ikinci doğum olacak
beautiful_ _pearl ayy yok bacım benim 38 de geldi ama 37de başladı gelmek için çabalamaya anamı ağlattı ama 😅😅
bahar1995 Bende ufak ufak alıyorum emzik zıbın beşik çorap biberon aldım diğer iki çocuğum kış bebeği bu yaza denk geldi kıyafet konusunda çok kararsız kaldım
_pearl beautiful_ ayy bende başlıyım canım yavaştan o zaman 😊birde göğsümden şeffaf su geliyor erken doğuma mı işaret bu
beautiful_ bozkurt38 Muş’ta yaşıyorum ben oğlumda sütüm azdı yetmemişti eşim hemen doğumdan sonra gidip aldı ezcaneden mama verdik 4 aya kadar kilo alımı azdı diye ama bunda alsam mı almasam mı bilmiyorum ve hangi biberon aldınız?
bozkurt38 beautiful_ oğlumda avent kullandik çok gaz sorunu yaşadım şimdi ise Dr browns aldım kızıma gazlı bebeklere iyi geliyormuş bakalım denicem artik
beautiful_ _pearl benimde gelmişti kuzum erken doğum olmaz bence 38 de doğum yaptım benim birde baya gelmişti sakın sıkma ovma sütyen de çok sıkmasın
beautiful_ _pearl benim de kuzum ilk gebelikti o zaman korkmuştum ama şuan ikinci gebelik aşırı sızlıyor