happyela ysmnsen Hayır ne ağrı ne sancı hiç bir şey yoktu. Sancı çıkınca nst de bende şaşırdım hatta.
Deleted33000 ysmnsen benimde üçüncü çocukta nişan sarıydı akşamüstü 5 nişan geldi sabaha karşı 4 bebeğim doğdu
Rmeysa_01 ysmnsen ben ertesi gün doğurdum ama 40. Haftadaydık nişanı görmemle sancılarımın başlaması bir oldu sizin sancınız var mı
ravzanurr_06 Rmeysa_01 bende kırk haftayım şuan jel gibi akıntı gördüm ama nişan mı değilmi anlamıyorum pedin üstünde görüyorum normal gibi nasıl anlıycam bilmiyorum hala tık yok
Rmeysa_01 ysmnsen benimki hiç jelimsi birşey gelmedi kıpkırmızı kanama vardı saat geçtikçe kahverengileşmeye başladı
kelebek_2 Rmeysa_01 sonraki günler başladı 25 inde doğurdum 24 ünde sancım başlamıştı 2 gün çekmiştim ben 1 gün evde çektim gitseydim rezil olurdum hastaneye çünkü sürekli devlette yaturuyolar ama ben evde sıcak duş falan aldım sancım geldikçe yürüdüm biraz azalınca uyudum o şekil sonra 10 dk bir vurunca sancı gittim 5 cm açıklıkla☺️🤗umarım seninki çooook kolay olur her insan her bebek her doğum bir değildir bunu asla unutma kendine güven ve kasılma sayacı uygulaması indir 🙏🏻
flz3576 ysmnsen benimde nişan geldikten 8.9 saat sonra sancım sıklaştı hastaneye gittim doğuma aldılar açılma vardı 10 saat de suni sancı verdiler doğum oldu
bymiraymom ysmnsen önce şeffaf sarı sümüksü şekilde gelmişti 2 gün sonra kanlı şekilde gelmeye başladı 2 gün boyunca kanlı geldi sonra kontrolüm vardı 3. Gün doğum başlamış doğuma alınmıştım
mrvshnsrcgl 2 dk bir sancım 2 3 cm acıklık vardı hastaneye yatmıstım nişanım geldi 9 saat sonra doğum oldu
Rmeysa_01 ysmnsen herkeste farklı oluyor demek ki benim nişanı görmemle beni ağlatan sancıları hissetmem bir oldu ama uzun sürdü 2 dakikada bir gelmesine rağmen Sağlıkla doğsun bebeğin inşallah güzel haberlerini bekliyorum
tugbaustuntas ysmnsen vaktini bekliyor bebiş merak etme gelir sonrada biraz daha içimde kalsaydı diyebilirsin😅
ebgcmn_33 ysmnsen benim de aynı seninki gibi geldi ve ara ara küçük parçalarla şeffaf geliyor sümük gibi 1.5 haftadır var daha doğum yapmadım şu anda 35+1 ama bir hafta öndeyiz beklemedeyim ben de 😃
Simayo ebgcmn_33 şeffafsa akıntı da olabilir. Benim de öyle şu an, doktorum akıntı olduğunu söyledi. Vajina çıkışını yumuşatmaya çalışır o akıntı, artacaktır sonlara doğru dedi.
rem_aden Benim de 1 haftadır bu şekilde geliyor, 39+1im bugün. 2.doğumum, geceleri tek tük sancım oluyor ama hala başka bi doğum belirtim yok bakalım bekliyoruz 🤲🏻
ravzanurr_06 rem_aden benimde boyle şuan 40+0 şuan ve akıntı geliyor ara ara beyaz bir iki defa kahve gördüm ama tık yok çok nadir bazen karnımda sızı hissediyorum ama gene bişey yok sancı mı değilmi anlayamıyorum.🤦🏻♀️
betil_03 ysmnsen hayır ben eve gittim imza attım kendim sıcak suya oturdum açılma için hareketler yaptım gerek kalmadı
betil_03 ysmnsen 2 3 kere yaptım sıcak suya oturdum 10 dk filan küvet vardı büyük leğen filanda olur hurma ye YouTube den pilates egzersizleri var onları yaptım ben sancini takip et saate bak sancin olursa şayet 10 dk da bir oluncaya kadar bej dayandım evde hastahane çok yakındı .yakın değilse ona göre git bekleme ins kazasız belasız kucağına alırsın yavrunu