ysmnsen Sarımsı jel gibi geldi kızlar iki kere sildim ikisinde de geldi nişan bu mu oluyor acaba birde kaç gün sonra doğurdunuz🥹🫠
happyela ysmnsen Evet benimki de sarımsıydı. Nişan geldi aynı gün de kontrolüm vardı nst de sancı çıktı o gün doğuma aldılar.
happyela ysmnsen Hayır ne ağrı ne sancı hiç bir şey yoktu. Sancı çıkınca nst de bende şaşırdım hatta.
Merve-metin ysmnsen nişan gelmiş canım herkeste farklı olabiliyor benim nişan geldi 2 gün sonra doğum yaptım
tugbaustuntas ysmnsen benim normal akıntı gibiydi içinde ip gibi kan vardı sabah 8 buçukta nişanım geldi akşam 9da doğurdum
betil_03 ysmnsen 1 bck gün sonra doğum yaptım ben nisanim geldi sancım olmaya başlamıştı Dr gttim açıklık var dediler evde sancılı çektim 10 dk düşünce hastaneye gittim 6 saat sonra doğum yaptım
tugbaustuntas ysmnsen vaktini bekliyor bebiş merak etme gelir sonrada biraz daha içimde kalsaydı diyebilirsin😅
betil_03 ysmnsen hayır ben eve gittim imza attım kendim sıcak suya oturdum açılma için hareketler yaptım gerek kalmadı
lotusflowers Benimde gece geldi 12 gibi sonra kasılmalarım arttı hatta bazıları uykudan uyandırdı ama düzenli halde değil sabırla bekliyorum 🥹