Simayo ebgcmn_33 şeffafsa akıntı da olabilir. Benim de öyle şu an, doktorum akıntı olduğunu söyledi. Vajina çıkışını yumuşatmaya çalışır o akıntı, artacaktır sonlara doğru dedi.
babymom2026 ysmnsen benimde dün kahverengi bir şey geldi akşam sarımsı geldi sizinki gibi kasılma var ama düzenli değil sancı yok. Valla bende bilmiyorum ne olacak 🤦♀️ pazartesi kontrol var bakalım bekleyecek mi gelecek mi
Sunshine__ ysmnsen Benim normal adet kanaması gibiydi nişanım geldikten 20 dakika sonra doğum başladı
ayseshazar ysmnsen benim 1 hafta olacak yumurta akı gibi jelimsi şeffaf geldi sonraki günlerde sarımsı geldi ama nst de sancı yok 37+5 hala gelen giden yok
Sunshine__ ysmnsen Evet canım ben sancı çektim ama onun doğum olduğunu bilmiyordum arkadaşım dedi git bi bak nişan falan gelmiş mi diye öyle gittim nişan geldiğini gördüm yani
ayseshazar ysmnsen az sancı çıkıyor zaten 34. haftada sancıdan dolayı ciğer geliştirici olmuştum ama açıklık vs yok doktor yalancı sancı olduğunu söyledi, bende pembe kahverengi akıntıyı bekliyorum. Temizlik yürüyüş egzersiz tüm tuşlara bastım 😅
fatma102 ysmnsen benim 2hafta oldu dogurmadim ilk ağrılarım vardı doguracam zannetmiştim suan yok gitti hepsi inşallah hala beklemedeyim 38 deyim
elifayaz112_ fatma102 benim de iki hafta önce nişanım geldi 3 gün kahverengi akıntım oldu sonra geçti 38 +5 haftalık hamileyim hala ne gelen var ne giden 🥰🤭🤔
fatma102 ysmnsen hadi inşallah benim arefeyle bayram günü fena ağrım vardı doguracam sandiydim o ağrılar bile geçti 🫢🫢
fatma102 ysmnsen 3-4 gün geldi jel kıvamında hafif pembe ve kahverengiydi ve yoğundu yani çok afedersin renk olarak değilde jel olarak yoğundu