Deletedmom_8793 12245 hayırlı olsun 💐 bizde aynı durumdayız her birimiz bir yandan ağlıyoruz bugün çıkacağız inşallah
vanilya_kokusu_ Deletedmom_8793 haha aynen 😅 sen dikat et kendine gene dikişlerine çarpmasınlar kızım geçen sağolsun yaptı diğer dünyaya gidip geldim
Deletedmom_8793 vanilya_kokusu_ bebeği yoğun bakıma aldılar çıkış yapamadık dün ben birkaç saatliğine eve gittim o ara zıpladı üstüme
Deletedmom_8793 vanilya_kokusu_ @12245 doğduğu kiloya göre 2 içinde çok fazla kilo kaybı yaşadığı için birde sarılık 17 olmuş
12245 Deletedmom_8793 lütfen bol emzir benimde 300 gram verdi 3 gün içinde iki gün bol emzirdim 250 gram geri aldı
Deletedmom_8793 vanilya_kokusu_ anne otelinde kalıyorum dikişlerim berbat evdeki asla durmuyor buda küveze ne yapayım şaşırdım
vanilya_kokusu_ Deletedmom_8793 ilk gebelikte bende aynı senin gibi anne otelinde 7 gün kaldım o.dikişlerle 🥺 benim avantajim başka çocuk yoktu Allah’ım yardımcın olsun inşallah insan tükeniyor 🥺
Deletedmom_8793 vanilya_kokusu_ amin Allah razı olsun 🤲🏻 çok şükür çıktık bizde Allah kimseye yaşatmasın
Deletedmom_8793 12245 hem pompa ile sağım yapıyorum hemde emziriyorum şuan bizde 110 gram almış inşallah düzelecek
vanilya_kokusu_ Deletedmom_8793 amin inşallah çok şükür bundan sonra sıkıntısız geçer inşallah evdeki kızı da ihmal etme 😘
Deletedmom_8793 vanilya_kokusu_ oyun grubuna devam ediyor babasıyla gitti sabahları bende oyun oynuyorum onunla inşallah güzellikle atlatacağız
vanilya_kokusu_ Deletedmom_8793 inşallah canım bende aşırı derecede zorlanıyorum 🥺 kızım a çok üzülüyorum ama olsun büyüdüklerinde birlikte oynayabilecek bir kardeşi oldu