buaramelo Deletedmom_8793 şuan beni ağlattın yarın bende doğuma gidicem sabah ve aynı duyguları yaşıyorum kızım daha 2 buçuk yaşında ve hiç ayrı kalmadık
Deletedmom_8793 buaramelo Allah yardımcımız olsun ağlamaktan başım ağrıyor şimdi çıkıyoruz evden uyuyor yavrum
serius denizhelensarpberat ay benim çocuk salgına yakalanmış ishal kusma ateşi var . Sabaha kadar ateşini dindirmek ile uğraştım anca uyudu. Kocayı işe yollayıp uyumaya çalışacağım eğer.o.arada uyumazsa. Zaten normalde uyku terörü yaşıyorum şimdi iyice kötü olcm :/
denizhelensarpberat serius suan insallah uyumussunfud çocukta iyidir umarım çok çok geçmiş olsun canım
buaramelo Deletedmom_8793 kime bıraktınız kaç yaşında ben yanımda götürmeyi düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum acaba evde mi kalsa bilmiyorum, su gibi geçsin yavrunuzlada hiç eksikliğinizi hissetmeden kavuşun inşallah
serius Deletedmom_8793 yaaa benim daha var ama benim durum da böyle olacak. Oglusumu bırakıp sezeryana gidecm diye şimdiden üzülüyorum. Hastane köşelerinde beni beklerken uyuya kala kala bı hal oldu garibim :( yavrucaklar üzülmesin ya
Deletedmom_8793 buaramelo amin inşallah 2.5 yaşında kızım benim ayrılmadan görmesin diye istemedim kız kardeşimin yanında kaldı
mom40 denizhelensarpberat 2 hafta belki daha fazla gece uykularım yok. Ayaklarım yanıyor o da uyutmuyor yıka kolonya hiç bişey fayda etmiyor bugün saat 1 de uyandım 5 buçuk gibi uyumuşum geri 7 de uyandım
beyzzsenturkkk denizhelensarpberat gündüzleri yapılmıyor sanki bir ağırlık çöküyor normalde yemeği de geceden yapıp gündüz yatıyordum ama bu aralar o kadar enerjim yok
meryem4152 denizhelensarpberat 38+1 pelvis kemiklerim hareket edince ayrılacak gibi ağrıyor ve bu durum her zaman var yatarken daha çok var bol bol ağlıyorum işte🥲
denizhelensarpberat meryem4152 aboooo daha o dönemlerime çok var ama seninde doguma az kalmış az daha dayan bacım
buaramelo denizhelensarpberat normalde bu sabah planlamıştık ama dün 7de ağrılarım başlayınca aniden geldi bile benim kız
mom40 denizhelensarpberat teşekkür ederim hem hamileliğim artık bitsin doğurayım istiyorum hem bebeğim biraz daha benimle kalsın istiyorum 😂
meryem4152 denizhelensarpberat dün bi ümitle gittim doğum belli olur artık diye bebek daha aşağı inmemiş haftaya gel dedi 🥲