tugba0305 bahartopcu Rabbim gönlünüzden geçeni de size nasip eylesin.Amin inşallah çok şükür geçti zordu ama başardık dediğimiz günler olarak kalır bu günler dualarınızda bizi de unutmayın nolur
tugba0305 Kurabiyeannesi evet bol bol kahve içiyorum hoşaf içtim çok şükür biraz daha iyiyim yürümeye çalışıyorum elimden geldiğince.bilgilendirme için çok teşekkür ederim Allah razı olsun..aklım bebeğimde dualarinizda bizi de unutmayın nolur
marlam tugba0305 oy kıyamam sana kuzum inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun son durumu nasıl şimdi
Havin49_ tugba0305 amin Cnm bnm Allah razı olsun Rabbim hep yanında olsun dualarımdasın inşallah dağ Salim biran çnce evladınla kavuşursun 🫶🥹
hayat2 tugba0305 çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah neden acil sezeryan oldun acaba sancın mı geldi
tugba0305 hayat2 sancım hiç olmadı bebeğin hareketlerini hissetmedim kontrol için gittim.nst de sancı göründü ama sonrasında nst değerleri doktorların istediği gibi çıkmadı ve hareketleri normal değil dediler acilen alındı
ozlozk Kaç kg doğdu? İnşallah bi an önce kavuşursunuz merak etme artık çok güzel ilerliyor küvöz süreçleri, bebişler sağlıkla ailelerine kavuşuyor. İyi düşün iyi olsun 🫂
tugba0305 ozlozk 1600 Gr doğdu .. anne yüreği sanırım korkuyorum inşallah yavruma sağ salim kavuşurum
nurakkoyun06 tugba0305 tez zamanda sağlıcakla bebeğine kavuştursun Rabbim. Çok zor Allah güç kuvvet versin.
mervekalkann tugba0305 sağ salim kavuşursunuz inşallah prematüre bebişler daha güçlü oluyor diye duydum acil şifalar miniğe🙏
tugba0305 kurkmantosuzmadonna hemşirelere yalvardım ağrı kesici yapmadılar..ben dışardan şurup aldım o iyi geldi
marlam tugba0305 Allah tez vakitte şifa versin yavruna canım 🥹🫂 eminim o annesi gibi güçlü bir savaşçı 🥺🥺
ozlozk tugba0305 ben yenidoğan hemşireliği yaptım, çok çokkk daha küçüklere hiçbir şey olmadan ailesine teslim ettik, 1600 gram çok iyi bi kilo hiç merak etme hızlıca 2 üstüne çıkar sana da teslim ederler 🫂
tugba0305 marlam amin inşallah şuan yoğun bakım süreci devam ediyor.Rabbim kucağıma almayı nasip eyler inşallah