rabiisso tugba0305 canım ilk oğlum aynı bu şekilde doğdu 13 gün küvözde kaldı; şuan 4.5 yaşında korkma hiç. Zor zaman ama geçiyor. Sabret
tugba0305 rabiisso bizim bebeğimizin kalbinde sorun var inanın sadece erken doğduğu için orda olsa bu kadar korkmazdım sanırım ama şuan yaşadıkları korkutuyor.kalbindeki rahatsızlık solunum dahil birçok şeyi etkiliyor..sizin sadece küçük oleugu için mi alınmıştı yoğun bakıma
hilal0100 tugba0305 insallah bebegine hayirla kavusursun allahina dua et onun gucu herseye yeter neden erken dogum yaptin acaba sebeb neydi
tugba0305 hilal0100 sebep net değil aslında nst değerlerini ve bebeğin hareketlerini iyi görmedik dediler ve aldılar
asdffoo tugba0305 çok geçmiş olsun tez vakitte kavuşursunuz inşallah neden erken doğum yaptınız suyum fazlaydı demişsiniz benimde suyum fazla
tugba0305 asdffoo kontrollerinizi aksatmayın ve ne hissederseniz kesinlikle aman geçer demeyin acile gidin..ben temkinli davranıp gittiğim için nst ultrason vs bulgular görüldü ve doğuma alındım
ozlozk tugba0305 ben yenidoğan hemşireliği yaptım, çok çokkk daha küçüklere hiçbir şey olmadan ailesine teslim ettik, 1600 gram çok iyi bi kilo hiç merak etme hızlıca 2 üstüne çıkar sana da teslim ederler 🫂
tugba0305 ozlozk kalbinde kapakçığında sorun var kanı içeri kaçırıyor ve solunum dahil birçok şeyi etkiliyor şuan kalbi ve tansiyon için bir de enfeksiyon için ilaç tedavisi yaptıklarını söylediler.bu tarz bir örnek yaşadınız mı hiç
tugba0305 marlam amin inşallah şuan yoğun bakım süreci devam ediyor.Rabbim kucağıma almayı nasip eyler inşallah
NilVibe tugba0305 Allah yardımcısı olsun bir an önce sağsağlim kucağına alıp evine götürmek nasip olsun inşallah 🤲🤲❤️
Gamze2509 1520 gram doğdu 30+5 te bebeğim şimdi benımle 4 buçuk aylık oldu bile sadece sabır inan bana onlar çok güçlüler💜
tugba0305 Gamze2509 erken doğması tek sebep olsa ama malesef ki bir sürü rahatsızlık saydılar inanın canım burnumda resmen
0925 tugba0305 sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin rabbim benim kızımda 32+6 da doğdu çok şükür gayet iyiyiz sizde iyi olacaksınız siz bol bol dinlenin bebise hazırlık yapın kıpır kıpır bir bebis sizi bekliyor kızımdan biliyorum prematüre hareketli oluyor
melegim91 tugba0305 Canım rabbim sizi tez zamanda sağlıkla kavuştursun.Şuan emin ellerde inşaallah kısa bir sürede evinize döneceksiniz🌸