ertugrulu Bhar34 tutunmada sorun yok kuzum da ilerlemiyor anlayamadım evet sadece amh düşüklüğü beni mahvetti 3 yıldır uğraşıyorum ama inanıyorum bu embriyolar sanada Bnada iyi gelecek
ertugrulu Bhar34 30 yaşındayım canım bnde 4 yıllık evliyim hiç gebe kalamadım çıldırıcak noktadayım artık
Bhar34 lili14 yok canım 3AA yumurta kalitesi 5. Gün benim çünkü benim emriyolar 5. Güne kadar gittiğini söyledi doktor kağıtta da 3AA yazıyor yapay zekaya yolladım 5. Gün 3AA kalitede dedi
Bhar34 ertugrulu bende öyle canım 2022 de evlendim hiç gebe kalmadım kilo dediler 25 kilo 1 senede verdim yine olmadı
ertugrulu Bhar34 ah canım inşallah bu transferinde bebeğine kavuşursun bugün nasılsın test yaptın mı hiç ☺️
lili14 Bhar34 Allah Allah ben yanlış biliyorum o halde ben ilk hanedeki sayı embriyonun gittiği gün diye biliyodum
Bhar34 lili14 ewet bende öyle biliyordum Allah Allah dedim bana 5. Gün dediler kağıtta 3 yazıyor dedim sonra yapay zekaya sordum emriyo kalitesiymis o
Bhar34 lili14 ewet benimde artık icimden gelmiyor evde test yapmak canım tüp bebek yapmadan her ay yapıyordum yoruldum artık