demom Bhar34 hayır canım yarın vericem ama dün erken gebelik testi yaptım negatifti Olsa çıkmazmıydı ki
cigdem_mehmet Ben mart 12si transfer oldum bugün bir iki damla gibi kahve geldi başka yok ve sağ kasıkta az ağrım var sonuç sabırsızlıkla bekliyorum
anneoluyorummm103 Bhar34 geçen sene martta yumurta toplamam olmuştu nisanın ilk haftası transfer olmuştum. Şimdi doğdu parmağında oynatıyor bizi minnoş oğlum 🥹🥹 sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah pozitiftir 🙏🤗
Merrriiii Anonym666 o işlemin anestezisiz yapılması hiç mantıklı değil bence siz tekrar danışın doktorunuza
ertugrulu Bhar34 ah canım inşallah bu transferinde bebeğine kavuşursun bugün nasılsın test yaptın mı hiç ☺️
ertugrulu Bhar34 en iyisi canım insana bol bol strese sokuyor test yapmak bu hatayı ben her transferde yaptım maalesef ama bu seferkinde yapmayacağım senin test günün ne zamandı dualarım seninle inşallah güzel sonuçlar alırsın
Bhar34 ertugrulu ewet arkladaslarim diyor test yap diye de yok dedim Allah razı olsun canım 27 sinde test günüm
Bhar34 marlam ewet içimden gelmiyor ztn test yapmak 27 sini bekliycem varsa Allah’ın izniyle o gün çıkar