Askkokuluyavrum CnsyeniHamile %de birşey söylemedi canim ama kiz olabilir bir ihtimal dedi geçen gün kontrole gittim söylemedi hic birşey
Yprkk Duygu85 13+3 üz biz de 😍doktorumuz bi pozisyonda kıza benziyo ama hemen pembiş şeyler alma dedi❤️😊iki hafta sonra gitcez yine 🙏
Yurmet Duygu85 kızlar ben 13+6 bugün kontrole gittim cinsiyet için net konuşmadı doktorum.🤰🙈 2 hafta sonra gel dedi
Duygu85 Yurmet olsun benimde belli değil 😀 bakalım sürpriz ne gelirse canımız gelsinler sağlıklada olsun mavi yada pembe
Yprkk Duygu85 aynen. Kız erkek güzel çirkin hiç düşünmüyorum. Sağlıklı olsun da annesi onu her haliyle sever🙏🙏❤️
Askkokuluyavrum Nazli18 benim 13 aralık nasıl 15 hafta oluyor bilmiyorum aklım almıyor basından beri hep 1.5 hafta önde 🤦🏽♀️
Nazli18 Askkokuluyavrum AA evet benim şuan tam haftasıyla uyumlu sizinki önde gidiyor demek ki doktorunuz bu konuda bir şey dedi mi
Duygu85 Yprkk sevmezmiii hiççç ohhh mis kokulu melek onlar olsada sevsek koklasak 😂 9 yaşinda oğlum var baya bir sene sonra bizde heyecanla bekliyoruz
Mervednr Duygu85 bende 13 haftalık oldum ikili taramada doktorum erkek dedi ama bilmiyorum beklemek istiyorum emin olmak için 🤗
CnsyeniHamile Askkokuluyavrum maşallahhh 😊😊😊 Annesi çok tatlı inşallah sağ Salim gelirler biz de dünyanın en mutlu insanı oluruz 🎀
Glgn Duygu85 15+2 günlüğüz biz de 12 haftalıkken kız gibi demişti bakalım bu Cumartesi kontrol var sabırsızlanıyorum doğrusu ilk çocuğum erkek Rabbim herkesin kalbine göre versin sağlıkla gelsinler inşallah
Duygu85 Glgn canım benimde 9 yasında oğlum var hayırlısı olsun bakalım ☺️ Allah hayırlısı güzeli neyse onu versin inş