Duygu85 Evet arkadaşlar 12+4 olduk biz 🤰🏼 Sizde durumlar ne? Cinsiyeti öğrenen varmı? Bugün bize kız denildi ama erkekte olabilirmiş 😂
Rabia2019 Duygu85 ben de 13+3 üm 💗 öğrenemedik daha cinsiyeti ama doktorum 14. Haftanda gel kesin söylicem dedi
Askkokuluyavrum Duygu85 15. Haftadan selamlar kız dedi doktorumuz ama ayrıntılı bekliyoruz emin olmak icin ♥️♥️
Scb Duygu85 bizde 14+5iz 12.haftada bizede erkeğe benziyor dedi dr 10 gün sora randevum var ozaman net öğrenirim inşallah
Duygu85 Rabia2019 😀 vallahi 2 seçenek var zaten nasıl olsa biri tutacak bir kız dedi bir erkek karıştırdı kafayı rahatsızlığımdan dolayı mecbur alt muayenesi oldum ordan gördü canım
Nazli18 Bize doktorumuz 11+2de erkeğe benziyor dedi bugün 15+2 olduk netlesti erkek 💙 eylül başı doğum inşallah
CnsyeniHamile Duygu85 14+2 12 de öğrenmiştik cinsiyetimizi bugün başka bi hastaneye gittim orda devam edecem diye çok ayrıntılı bi şekilde kesin kız denildi 🎀
Askkokuluyavrum Nazli18 benim 13 aralık nasıl 15 hafta oluyor bilmiyorum aklım almıyor basından beri hep 1.5 hafta önde 🤦🏽♀️