merve_tp lonelymom1 ahahaha ikiz mi? Bak ya kaçamıyorsun bazennn. Ben de şimdi diyorum ikinci bebek kız olsun diye ne tür teoriler yapayım diye 😂
lonelymom1 merve_tp yok canım ikinci gebeliğim bu da erkek nasip boyleymis hepsine çok şükür şaka bir yana ☺️ kız çocuk sigorta derler ama erkek çocukta annelerine korumacı oluyor 4 yaşında oğlum ben sandalye ya da hafif yüksek bir yere çıksam hemen bacaklarıma yapışır annecim düşme in aşağı der hafif babasıyla falan yüksek sesle konuşsam hemen babasına sus artık der gelir bana sarılır nerde çiçek ya da çiçeğe benzer ot bulsa yolar getirir bana 🤣 hayırli olsunlar yeter:))
-dmlaklnc0 @merve_tp Benim de eşimin tarafı hep erkek herkes oğlun olacak göreceksin demişti ama kızım oldu 😂
nazliguneyli10 Hayır tabikide doğru değil 😁 Benim 3 abim var eşim de 3 erkek benim teyzemin 4 oğlu var eşimin halasının iki oğlu var falan daha hatırlamıyorum ama benim ilk çocuğum kız oldu çiçek kızım benim şimdi erkeğe gebeyim😁
merve_tp nazliguneyli10 Allahım ikinciyi bana da kız nasip et. Kız baskısı hissediyordum üstümde ama bilinç altım erkek istiyordu🙈 Allah nasip etti. Ama insan ikinciyi de farklı cinsiyet istiyor
ikinciyesekeranne merve_tp direkt olmaz denemez bence ama bi yerde okumuştum bilimsel olarak babanın soyunda erkek fazla ise çocukların erkek olma olasılığı kız fazla ise kız olma olasılığı artıyormuş 😄
merve_tp ikinciyesekeranne ayy ikinci de mi erkek olacak acabaa.. şu shetless yöntemini denerim herhalde ahahah
merve_tp lonelymom1 işte ben de karnımı öyle seviyorum annesinin bir tanesi aslan oğlum annesini koruyacak falan diye ahaha ayy o oğluşcu kaynanalara dönmem inşallah🙈
annebebekelo merve_tp aynı sizinki gibi bir durum vardı kesin erkek olur kız çıkmaz diyorduk. Sonuç ilk gebelik kız ve karnımda😂 eşimle öğrenince şok sevinç karışık bir ağlama olmuştu hahha o kadar beklemiyorduk ki😂
kisbebisi merve_tp Eşim uc erkek kardes abisinin iki oğlu var, bizim de oğlumuz oldu iki bucuk aylık suan, halamın uc oglu var oglu evlendi onun da oğlu oldu fjdjdjd kızı kim kaybetmis ki biz bulalim diyorlar 😅😂
nazliguneyli10 merve_tp Valla tamamen nasib ben isterdim bı kızım daha olsun farklı cinsiyet beni korkutuyor çünkü buyuttugum çocuktan çok farklı ama rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasib etsin benim kızım da büyüdü 6 yaşında şimdi kız çocuk çok farklı bişey erkek annesi olunca anlicam onu ama bilmiyorum anneyle ayrı bı diyalogu oluyo kızların
ikinciyesekeranne merve_tp oda tutmuyor bacım hiç deneme benim ikinci büyük ihtimal erkek bakalım yarın netleşince yazıcam 😄
kubra_nal merve_tp eşim de erkek geni baskın şöyle ki 4 kaynım 1 görümcem var 3 eltiyiz üçümüzde de kız var bir kız bir erkek olarak devam ediyoruz
kubra_nal merve_tp dediğim gibi eşimin de hep dayıları ve amcaları var benim de 1 görümcem var ama 3 gelin olarak kızlarımız var 😅
derryaaneva merve_tp kocamın tarafı erkek kız yok denecek kadar az sulalede kız kardeşi yok ama benim kızım olucak bana da hep öyle dediler erkek olur diye ama kız oluyo