ikinciyesekeranne merve_tp oda tutmuyor bacım hiç deneme benim ikinci büyük ihtimal erkek bakalım yarın netleşince yazıcam 😄
NobleMom merve_tp Kız kardeşimin eşinin ailesinde de hiç kız yoktu. Onlarda bizden kız çıkmaz diyorlardı. İlk bebeği erkek ikinci kız. Kızı doğduğunda bayram sevinci yaşandı resmen. Çok kıymetliydi tek olduğu için 🙂
alpkerem26 Valla esim 3 erkek kardesler benm bir oglum var yine hamileyim yine oglum olucak eltim de hamile onun da erkek suan hep erkek gidiyoruz bakalim umarim kirilir bu durum
edahanim80 merve_tp eşimin 2 erkek kardesi bi ablası var. Ablasının 3 oğlu var, 2 kızını kaybetmiş. Benimde bi oğlum var 2. Ye hamileyim doktor büyük ihtimalle kız dedi
Daisyy000 merve_tp Eşimin tarafında hep ilk doğan erkek,2.kız. Biz 4 kardeşiz,herkesin toplamda 9 çocuğu var hepimizinki erkek. ilk çocuğum erkek,2.de erkek
doimom merve_tp benim eşimin tarafıda ful erkek , kendisi 3 erkek kardeş. Kardeşlerin çocukları erkek bizim kızımız oluyor 💖
runcet merve_tp Ben de gebelik öncesi öyle düşünüyordum çünkü eşim 3 erkek kardeş, abilerinin çocukları da erkek, bizimki de öyle olur diyordum ama ilk gebeliğim ve bir kızım oldu 😁💓
Lavista Bence pek alakası yok, büyük dayımın 5 oğlu var ve bir oğlunun 3, diğer oğlunun da 2 kızı var diğerleri henüz evli değil. Annemin teyzesinin 4 kız 1 oğlu var, oğlunun da 3 oğlu var mesala yani buna benzer sayısız örnek gösterebilirim.
serapbttl merve_tp aynı durum bizde var aynı söz bizde var büyük olan eşim kardeşinin geçen yıl oğlu oldu bizde 2 oğlan var ben 3.ye hamileyim ama kız hatta kayınvalidem çok bekledi erkek olsun diye azıcıkta bozuldu kız diye ama bozduk geleneği yazık oldu 🙈
ysmncnr2023 merve_tp eşim 3 erkek kardeş abisinin de 2 oğlu var. Bizim de ilk çocuğumuZ erkek oldu şimdi 2.ye hamileyim cinsiyet belli değil ama aynı senin gibi düşündüğümden psikolojikmen erkek hissediyorum bu da erkek diye düşünüyorum bakalım bizde ne durum olacak
cutebabymomm merve_tp alakası yok kaynanamın zorla hocalara dua okuta okuta kızı olmuş erkek kaynıyor hatta benim eşim de babasına çekmiş ona rağmen kızım oluyor🩷 ilk bebiş🧚🏻♀️
sibel3329 Eşim 3 erkek kardeş. Benim bi oğlum var. 2 ye hamileyim bu da erkek 😂 ama kaynımın ilk çocuğu kız. Ben bi tane daha doğursam oda erkek olur bence 😂 eşim babasının genlerini almış sanki.
barbies merve_tp bizdede durumlar aynı inan eltimin 3 oğlu var benimde ilk çocuğum erkek benimde ailemde tek kız benim 😀 şuan hamileyim baştan beri hep erkek hissettim bizim aileye kız evlat gelmez sandım ama benim kızım oluyor 🌸🥰🤲
tortillam_ Eşimin ailesinin (abileri) önce kız çocuk esmer, ikinci çocuk sarışın/kumral erkek evlatları oldu. Tek çocuğu olan abisi de var o da kız ve esmer. Bizim de ilk kızımız oldu ve esmer. Benim teorilerime göre ikinci erkek ve kumral olacak diye düşünüyorum. Ama Çin takvimi, makas/bıçak testi ve en önemlisi hissiyat olarak ikinci de kız düşünüyoruz 😃 Bir kaç haftaya belli olur hayırlısı bakalım
aslmoms merve_tp benim eş tarafımda genelde erkek 3 erkek kardeş Abisinin 2 oğlu var Diğer abisinin bir oğlu kızı Benim bir oğlan bir kız 😃😃 ama genlerin aktarımı doğru bence Mesela bizdede ikiz çıkmaz hiç
merve_tp aslmoms erkeklerin genleri bayağı ağır basıyor ya 😬 ben hep bir abim olsun istemiştim, şimdi oğlum oluyor diye çok mutluyum. Ama yakın tarihte ikinciyi düşündüğümüz için ikinci de kız olur inşallah diyorum🙈
amine4444 merve_tp canım benim eşimde 3 erkek kaynımında 3 erkek herkes diyordı bana seninkide erkek olur kızım oldu 1.5 yaşında şimdi yine hamileyim bakalım ne olur❤️