merve_tp Kızlar eşimin tarafı hep erkek. Kaynım var kaynımın iki oğlu var şimdi de eşimle benim oğlumuz oluyor. Kayınvalidem ve kaynım bizden kız çıkmaz diyorlar. Doktorumuzda genelde öyle olur demişti. Bu teoriye inanıyor musunuz?😂 Kısmetse ikinci bebeği de bir ⅔ sene sonra düşünüyoruz.
sara29 merve_tp benim 3 erkek kardeşim var tek kızım, eşiminde bir erkek kardeşi var başka olmamış. İlk çocuğum erkek ♥️ Şimdi kıza hamileyim çok şükür.. ♥️
beautiful_ merve_tp yok be bacım ablamın 4 kızı var erkek her iki taraf da da var ama takdiri ilahi inanmam öyle şeylere ya 😅
ikbalb merve_tp ben 3 erkek arasında tek kızım. Eşim iki erkek ve sülalesinden hep erkek çıkmış. O yüzden biz de bizden erkek bekliyorduk kaynanamlarda kız olmasına ihtimal vermiyorlardı o yüzden ama kızım oldu çok şükür^^ şimdi ikinciye hamileyim o erkek ama😅
sara29 merve_tp Hatta sizin gibi düşündük bizde kesin erkek olur diye, kız diye çok şaşırdık.. doğum esnasında erkek deseler şaşırmam yani 😄
merve_tp sara29 bizde de kız mız diye düşündük ilk etapta ama erkek olunca bizden erkek çıkmaz cümleleri döndü.😂
hollyymollyy Cinsiyeti erkekten gelen sperm belirlediği için, haliyle baba tarafının baskın olması gibi bi durum muhtemelen bu😊 ama tabiki hepsinde xy iki kromozomda var, birinde de baskın olmayan denkgeliverir bilinmez 😂
merve_tp ikbalb ben de baba tarafımda tek kız torunun eşim tarafı hep erkek oğlum oluyor artık bakalım ikinciye😂
snmtlga merve_tp kayınvalidem 5 erkek annesi oğullarının ilk çocukları kız oldu. Eltisinin de 3 oğlu var. Onlarında kız çocukları olmuş.
melegim91 merve_tp Biz 3 kız kardeşiz ablamların 2′şer çocuğu var erkek,benim büyük olan erkek 😄 Görümcemin 3 oğlu var ama benim 2.kız oldu tek kız içlerinde benimki yani Allah verirse çıkıyor 😚😚
sarilale123 merve_tp bizimde eşimin ailesinde ilk çocuk hep kız olur erkek yok dediler. Ki gerçekten öyle. Ben doktor bebeğe erkek diyo deyince yanlıştır o değişir dediler. Doğunca anca biz bozduk bu teoriyi😂
lonelymom1 merve_tp hikayenin alası bende esimgilin babası 8 erkek kardeş kayınpederin ne halası ne teyzesi var bütün amcalarinda toplam 4 kız çocuğu falan var kaynimin üç oğlan şimdi bende iki erkek olacak keşke en başta cinsiyeti erkeğin belirleyeceğini araştırsaydım🤐😅
merve_tp lonelymom1 ahahaha ikiz mi? Bak ya kaçamıyorsun bazennn. Ben de şimdi diyorum ikinci bebek kız olsun diye ne tür teoriler yapayım diye 😂