nazliiaytac rnyyy ay karpuuuuzzz deliriyorum karpuz için ama dehşet pahalı ya 1,500₺ veya 2000₺ arası karpuz mu olur🥹
nazliiaytac selma128 Malesef ya ben daha yeniyim 9+3 tam aşerme zamanım aslında ve yiyebilirim de ama biraz daha bekliyorum ki zamanı gelsin daha tatminkar olsun diye o kadar para verip tatsız tuzsuz birşey yemek istemem valla gittiği yere kadar dayanacağım artık 🤷🏼♀️😂
snmtlga rnyyy herşey ama herşey 🤣 çok saçma gıcık oluyorum nasıl herşeyi isteye bilirim. Görsem duysam kokusunu alsam yeter canımın çekmesi için 😀😀 ama fark ettiğin birşey var ekşi yeşil elma yediğimde oğlum horon tepiyor. Onu keşfettim bu aralar 🥰
elifayaz112_ Cicianne55 senin yorumunu görmeden önce ben de dedim dur yorumlara bakayım 😂 benim de canım artık doğurmak çekiyor rahat rahat bir parça ekmek yemek istiyorum son 15 gün 😂
sedaaaaaaaaaaaaaa881_ Kahve telvesi çok çekiyor yiyorum ama midem yanıyor hemen 😪😪😪 birde deterjan kokusuna bayılıyorum çamaşır suyu Arap sabunu kokusu beni bitiriyor
Bilged Kızlar oğlumda canım çiğköfte ve erik çekmişti deli gibi Hemde 🤦🏻♀️ belinde çiğköfte lekesi baldırında da erik lekesiyle doğdu yavrucum o yüzden canınız ne çekiyorsa yiyin kız 😂
humaakusu rnyyy ciğ köfte tuzlu erik tuzlu limon turşu 🥹 arada tatlı istiyor canım ama ekşi çoook çekiyor ❤️😂