elifayaz112_ Cicianne55 senin yorumunu görmeden önce ben de dedim dur yorumlara bakayım 😂 benim de canım artık doğurmak çekiyor rahat rahat bir parça ekmek yemek istiyorum son 15 gün 😂
minnosss58 rnyyy garip ama sabun deterjan çekiyor canım kokusunu aldığım an deliriyorum yemek için ama gel gör ki yiyilmiyor böyle de sınanıyorum 🥲
yigitbebeninannesi rnyyy Tatlı yiyince midem bulanıyor sadece tuzlu şeyler canım istiyor. Meyve olarak da incir çekti ama sezonu değil 😅 Nasip olursa doğurmadan yerim zamanı geçmiyor 😂
denizz57 twinmoms34 bnmde öyle şuan 30 hafta olduk çilek hala yiyorum ams en çok portakal yedim erkek bizimki sizinki kızmı erkekmi bebiş
denizz57 twinmoms34 bende öyle sürekli çilek alıyorum bide portakal ama dolaba koyuyorum soğuk yiyorum
ee77 Benim neden canim hic bir sey cekmiyorr🤦 12 haftalik hamileyim keske bir seyler yiyebilsem diyorum surekli🤮 modundayim. Sadece buz gibi ayran, cacık filan yiyorum o da biraz rahatlatiyor diye
hunilii ee77 ben ilk gebeliğimde 19-20 haftaya kadar kusmuştum yemek görmeye bile tahammülüm yoktu ama sonra kusma bitince bir iştahım açıldı +24kg ile doğuma gittim😅 inşaAllah sizin de bir an önce bulantılarınız geçer🌸