hulyalarda Turşu, karpuz, yaban mersini, ciğer ama en çok turşu çekiyor ve ev yapımı olmalı hatta eşimin babaannesinin yaptığı turşu olmalı 😅 kadın 92 yaşında muhteşem turşu kuruyor
Medineklndr rnyyy 10 haftalığım midem çok bulanıyor birşey yiyebildiğime şükür ediyorum herşeyden tiksiniyorum
busrasogut rnyyy tantuni ya hayatımın en saçma şeyi hamileliklerimi bile canım tantuni istiyor lan benim diye fark ettim resmen. 8. Haftadayız ilk gebeliğimde 7 ay kustum bunda da öğrendiğimden beri kusuyorum neredeyse ama tantuni yiyince hariç. Kusmuyorum bile şaka gibi bi olay. Haftada 1 yiiyorum en azından açlık olarakta 1-2 gün destekliyor haftalıkta serum alacağım artık böyle mantıksız bi olay🤣
denizz57 twinmoms34 bende öyle sürekli çilek alıyorum bide portakal ama dolaba koyuyorum soğuk yiyorum
twinmoms34 denizz57 afiyet şifa olsun canım şeker oranına dikkat etmek lazım yine de.bebeğin su seviyesini arttırabiliyo.
aslmoms meryemkaradeniz aaaaa ben çok yerim hiçte tiksinmedim şükür. Sebze sevmezdimz aten aç kalırdım
1cey sema416900 belli değil kii bende merakla bekliyorum, aslında bunlara pek inanmam ama ilkinden farklı olunca acaba cinsiyet de mi farklı diyorum 😅
Zeyneplemutluluk mervekalkann aynen öyle. Baklava çiğ köfte meyve çeşitleri çerez bal bunları aşerdim çiğ köfteyi 4 5 kez aldırdım hatta 😁 baklava da annemlerde iftara babam almış yedim doya doya. Balda evde az vardı kayınvalidemden istedim o verdi öyle kaşık kaşık yedim 😁😁 çerez bayramda yenecek meyve kaldı tek o da yaza sanırım 😁😁