kbra_d Bol limonlu ayva ki normalde ayva seven biri değilim hatta yemedim erteledim takı rüyama girene kadar 🤭
busrabaskal rnyyy beyaz lahana ve mor lahana birlikte olacak şekilde turşu çekti canım.3 gün eşim farklı getirdi 3. Gün artık yetti dedim kasıklarım çok ağrıdı ne yap et bul bana eve 7 şişe çeşit 3er kiloluk turşuya geldi 2 si tuttu istediğimden nasıl yedim nasıl anlatamam.bebeğim kız
mrvnr35 Şu an çılgınlar gibi çikolata yemek istiyorum ama gebelik şekerim çıktığı için yasak ve yiyemiyorum kafayı yicem o kesin 🤣😭 hem gülesim hem ağlayasım var 🤣
Zeyneplemutluluk rnyyy her şey çekiyor özellikle bu ara kiraz canım çekiyor en sevdiğim meyvedir kendisi
Zeyneplemutluluk mervekalkann ay geçen bende çağla aşerdim gibi olddum sonra aklıma başka şeyler soktum 😁 ama şimdi kiraz çekiyor en sevdiğim meyve tatlı olarak da cheesecake canım çekiyor hiçte yapmadım kendim ama bayram bitsin gidip kafede yiyecem aklım onda
Zeyneplemutluluk mervekalkann aynen öyle. Baklava çiğ köfte meyve çeşitleri çerez bal bunları aşerdim çiğ köfteyi 4 5 kez aldırdım hatta 😁 baklava da annemlerde iftara babam almış yedim doya doya. Balda evde az vardı kayınvalidemden istedim o verdi öyle kaşık kaşık yedim 😁😁 çerez bayramda yenecek meyve kaldı tek o da yaza sanırım 😁😁
Zeyneplemutluluk mervekalkann ilk 3 ay su dahi içemedim tatlı türünden tiksindim yemek bile yemedim aç durdum sonra iştahım açıldı. Kızımda sadece 1 kez avakado canım çekti o kadar. Hatta diyordum ya bu aşerdim diyenler acaba abartıyor mu benim niye canım istemiyor dedim bunda gerçekten dibine kadar yaşadım aşermeyi 🤣
anne45_ rnyyy oğlum olcsk canım erik karpuz çağla kiraz çilek kebap sadece acayip kazıklanıuoruz hepsi aşırı pahalı