twinmoms34 rnyyy fgormez ooff o kadar çok portakal suyu içtim ki portakal yemekten içim dışıma çıktı 😄 şu an dolapta duruyo yüzüne bakmıyorum 🍊 12 15 haftalardaydım o zaman şimdi 21. sadece çilek yiyesim geliyo 🍓
cutebabymomm fgormez ayy gebelik şekerim var ve dün misafirlerime yapmıştım bir sürü kaldı keşke sana verebilseydim tam dediğin gibi lezzetli ve yiyemiyorum da😃😊
sibel3329 kemalefe her hafta sırdan mumbar kokoreç birini yiyorum ilk oğlumda da yemiştim. Şimdi oda bizimle yiyor 😂
denizz57 twinmoms34 bnmde öyle şuan 30 hafta olduk çilek hala yiyorum ams en çok portakal yedim erkek bizimki sizinki kızmı erkekmi bebiş
060436 aslmoms senin hep protein ağırlıklı benim hiç birşey çekmiyor ya oğlum bu konuda aklımı bilemedim 😂😂😂
ecemk94 rnyyy tüm hamilelik boyunca canım hiçbir şey çekmedi şu an 37. haftamdayım. Hatta canım çeksin diye postunuza girdim yorumları okuyorum ama hala canım bir şey çekmiyor😂😂😂😂
Zeyneplemutluluk mervekalkann ay geçen bende çağla aşerdim gibi olddum sonra aklıma başka şeyler soktum 😁 ama şimdi kiraz çekiyor en sevdiğim meyve tatlı olarak da cheesecake canım çekiyor hiçte yapmadım kendim ama bayram bitsin gidip kafede yiyecem aklım onda
1cey rnyyy portakal suyunu oğlumda çok içerdim yaa görünce direk aklıma geldi 😅 ikinci gebelik limon, çağla 🫠