sarilale123 egeemomms şu kalmya olayını hiç sevmiyorum hangi taraf olursa olsun, ama sizinki de iyiymiş
egeemomms sarilale123 ben seviyorum canım daha güzel oluyor 🥹 kendi ailemde de böyle gördüm arefe gününden baaannemlere giderdik kalabalık gülüp eğlenirdik ondan alışkınım 🥹🫶🏻
karpuss sarilale123 mecbur benim ailem farklı şehirde yaşıyor, biz eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz 😇
sumalparslan sarilale123 kimin ailesi yakınsa ona gidiyoruz kaynanamlar 1500 km uzakta annemler ise 10 km o yüzden anneme gidiyoruz zaten 6 yıldır hiç bir bayramda eşimin tarafına gitmedik çünkü uzak 😁😁😁
sarilale123 sumalparslan bizdeki gibi desenize bizde kv yakın diye önce oraya , köydeyse de direkt kendi aileme😂 6 yıldır hiç bayramda gelmedniz diye iyi lafını etmiyorlar
sarilale123 aslans sizinki de güzelmiş, bende sıkıntı yapmıyorum ama ilk hep benim aileme diye diretme olsa sıkıntı da çıkarırım
ecemk94 sarilale123 eşimin ailesi bize çok yakın oturduğu için ilk oraya gidiyoruz. Ne ben ne de benim ailem hiç lafını bile yapmadık. Ki fikir de benden çıkar önce senin ailene gidelim daha yakın diye. Bu bayramda ilk gün eşimin ailesinde ikinci gün benim ailemde olucaz tüm gün. Fikir yine benden çıktı. Herkeste gayet memnun bu durumdan.
sarilale123 ecemk94 bizde sizin gibiyiz ama ilk gün aileme gitmeyince ben üzülüyorum. Çünkü çok yakınlar . O yüZden oraya da ailemede ilk gün gidiyoruz mutlaka. Sizinkide iyiymiş, herkeste mutluysa sıkıntı değil
sarilale123 Aylaa123 ne güzel aile büyüklerinizin olması, ama kendi ailenizinden uzak olmak zor olsa gerek
sarilale123 egeemomms belki de böyle çocukluğunuzda ki gibi olduğu için güzeldir sizin için. Güzel bayramlarınız olsun inşallah
dgngr sarilale123 ilk bayramım olcak. Eşimin ailesiyle olcaz. 2. Ve 3. Bayram annemle olucam. 3. Bayram eşim eşlik edicek. 2. Bayram eşim nöbetçi.
Yazmelegi_ Hayalperest1 Giderim tabi. Ama şu şekilde oluyor genelde. Annem bize yakın ona gidip ordan onlarla koye anneanneme gidiyoruz ordan eşimin ailesine gidiyoruz onlarda köyde. Şimdi direk köye gitmek olmuyo bizde
ebrudefnee sarilale123 evet maalesef öyle eşimin mesleğinden dolayı bayramlarda iznimiz olmuyor bir yüzden bayramlarda gidemiyoruz bayramdan sonra oluyor genelde o zaman gideceğiz artık
merve588 sarilale123 ilk esimin ailesine gidiyoruz sonraki günlerde benim aileme benimkiler köyde yasiyor esiminkiler merkezde olduğu için
merylii_ sarilale123 annemler başka şehirde biz kaynanamlarla aynı şehirdeyiz o yüzden izine çıkmadığımız sürece bayramlar hep eşimin ailesinde geçiyor ama bu bayram ben gitmiycem eşimle oğlumu ilk gün yolluycam annesine ikinci gün de benim memleketime gideceğiz zaten
sarilale123 orhismommmmmm ailenizdemi kalıyorsunuz arifeden. Biz önce eşimin ailesi sonra benim aileme geçiyoruz. Akraba ziyareti sonra kalan günler bize kalıyor 😁
happyyy_ Bizde ilk gün eşimin ailesini ziyaret ederiz. İkinci gün sabahtan benim köyüme kahvaltıya ordan ilçeye geçeriz. Kalmak istersek kalır üçüncü gün sabahtan döneriz. Ve o gün bizim olur. Arkadaş toplantısı, kuzen buluşması öyle bitiyo.
sarilale123 happyyy_ genelde hep eşin ailesine ilk gidiliyor gibi olmuş, aileler uzak gibi olunca sizinkide mantıklı olmuş. Bayramın en güzel ya ı sevdiklerinle bir araya gelmek