sarilale123 orhismommmmmm ailenizdemi kalıyorsunuz arifeden. Biz önce eşimin ailesi sonra benim aileme geçiyoruz. Akraba ziyareti sonra kalan günler bize kalıyor 😁
orhismommmmmm sarilale123 yok balım kalmıcaz arefe uğrayacaz kendi annemlere 1. Gün onlara gideceğiz öğle sonra kendi ailme ordan da eve
sarilale123 happyyy_ genelde hep eşin ailesine ilk gidiliyor gibi olmuş, aileler uzak gibi olunca sizinkide mantıklı olmuş. Bayramın en güzel ya ı sevdiklerinle bir araya gelmek
happyyy_ sarilale123 kesinlikle öyle eşimin ailesine gitsek de sorgulamam kayınvalidem görümcemle yaşıyo tüm ailesiye küs. O yüzden bende bayram sabahında öyle tek görmek istemiyorum. Torunuyla çocuklarıya tam bir aile kahvaltısı herkesin gönlü hoş.
merylii_ sarilale123 eşim polis memuru ve İstanbul da görevli her bayram izinli olamıyor maalesef yoksa hep gitmek isterim tabiki
merve588 sarilale123 yani cok değil acikcasi eşim 2 gun işte 2 gün evde oluyor ama yazlari gidip 1 hafta doya doya kaliyorum yanlarinda bu eksigi kapatiyoruz bi sekilde şükür bı söz var cok severim canlari sag olsunda yel essin kokuları gelsin ona bile razıyım 🥹
Kelebekkkk34 sarilale123 benim için hiç fark etmez ikiside bizim ailemiz sonuçta 💖 kayınvalidemle aynı sokaktayız orda birlikte kahvaltı yapıyoruz sonra annemlere geçip bayramlaşıyoruz
sarilale123 Kelebekkkk34 orası öyle tabiki de , biz kahvaltıya gitsek evden apar topar çıkıyoruz, hep tartışma oluyor o zamanda 😁. O yüzden evde hazırlanıp kahvaltımızı yapıp rahatça gidiyoruz her yere
sarilale123 happyyy_ düşünceniz gerçekten çok güzel, herkes böyle düşünmeyebilir. nice güzel bayramlarınız olsun 🌸
sarilale123 merylii_ Rabbim kolaylık versin eşinize, inşallah daha güzel bayramlarınız da olsun hep birlikte
buketdeniz19 sarilale123 kendi aileme gidiyoruz kahvaltıyı da benim ailemle yapıyoruz 😂Eşimin ailesine de canımız ne zaman isterse o zaman gidiyoruz hatta gitmediğimiz de oluyor çok gerek duymuyor eşim gitmek istemiyor 😂
sarilale123 buketdeniz19 ay bacım aramıyorlar mı nerdesiniz niye gelmiyosunuz diye😁 ben arada küslük vs yoksa her ne olursa olsun gitme taraftarıyım az dururm ama bayram sonuçta diye düşünürüm
buse2507 sarilale123 bizde önce kendi aileme yakın olduğumuz için, eşimin ailesi uzak köydeler bir gece kalacağız
sarilale123 buse2507 uzak olunca öyle oluyor, ben kalmayı pek sevmiyorum ama. Güzel bir bayram geçirin inşallah
sarilale123 busrabaskal bende hep böyle olsun isterdim ama bu kezde annemde az durup kv erken gitme olayı da var😂 o yüzden önce kv gitmek hep cazip geliyor
sarilale123 Aylaa123 bende üni de ayrıydım, hatta ondan sonra dahada bağlı oldum aileme😊 güzel bayramlarımız olsun 🌸
karpuss sarilale123 mecbur benim ailem farklı şehirde yaşıyor, biz eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz 😇
soleill Eşimin ailesi yol üstünde oluyor bize daha yakınlar o yuzden kahvaltıda oraya gidiyoruz, öğlen ordan cıkıp akşama kadar annemlerde oluyoruz daha rahat oluyor benim icin de annemlerde daha fazla vakit geçriiyoruz:)
sarilale123 soleill bizde sizin gibiyiz,aynını yapıyoruz genelde, benim tarafta daha çok gelen giden de oluyor vakit nasıl geçiyor anlamıyoruz
sarilale123 merve588 çok doğru demişsiniz, uzaktada olsa nefes aldıklarını orda olduklarını bilmek bile güzel, iyi bayramlar diliyorum size