sarilale123 Kızlar bayramda önce eşinizin ailesine mi gidiyorsunuz, yoksa kendi ailenize mi? Biz eşimin ailesi eğer köyde değilse, önce onlara sonra aileme gidiyoruz. Onlar daha yakınımızda oturuyor diye oda. Sizde durumlar nasıl?
bbaskal sarilale123 biz ilk senin ailene benim aileme gidelim muhabbeti hiç yapmadık kafamıza göre o an ilk hangisi bizim programımıza uygunsa onun ailesine gidiyoruz ya
egeemomms sarilale123 zaten arefe gününden gidip kaynanamlarda kalıyoruz sabah bayramlaşıp kendi aileme geçiyoruz
sarilale123 bbaskal bizde bununyapmadık açıkçası ama ailesi bize daha yakın ve yol üzeri, o yüzden önce oraya gidiyoruz mecbur
gizem_2002 bbaskal bizde aynı sekil hangisi yakınsa o an spontene gelişir ve ne o ne ben sorun etmeyız böyle şeyleri sonucta 2 anne ve 2 babamız var ikimizde bu sekil görürüz
Hayalperest1 Kocamın ailesi benim ailem bunlar sıkıntı çıkaracak şeyler değil ki bizde değişiyor ama sıkıntı etmeyiz böyle şeyleri
sarilale123 Hayalperest1 yakındakini geçip gitmek istemiyoruz ama onlar evdeyken gitsek benim aileme, bizde yine sıkıntı olma. kv sıkıntı çıkarır bize gelmeden mi gittiniz diye 😂
Yazmelegi_ Hayalperest1 Giderim tabi. Ama şu şekilde oluyor genelde. Annem bize yakın ona gidip ordan onlarla koye anneanneme gidiyoruz ordan eşimin ailesine gidiyoruz onlarda köyde. Şimdi direk köye gitmek olmuyo bizde
123Azize123 Hayalperest1 ailelerden biri Kayseri’de biri Ankara da biz de Düzcedeyiz zaten bayram çok kısa birine gitsen öbürüne gitmemek olmuyor ikisine gitsen çok yorucu oluyor biz de iki tarafa da gitmiyoruz
sarilale123 egeemomms şu kalmya olayını hiç sevmiyorum hangi taraf olursa olsun, ama sizinki de iyiymiş
karpuss sarilale123 kurban bayramında eşimin ailesine gidiyoruz ilk, ramazan bayramında da kendi aileme 😅Kurban köyde oluyor çünkü
aslans sarilale123 eşimin babasında kahvaltı yaparız. Oradan bizim aileye geçeriz. Ben sıkıntı yapmıyorum ilk kime gidilmiş niye gidilmiş
sarilale123 aslans sizinki de güzelmiş, bende sıkıntı yapmıyorum ama ilk hep benim aileme diye diretme olsa sıkıntı da çıkarırım
Aylaa123 sarilale123 eşimin ailesiyle aynı şehirde yasıyorum benim ailem farklı şekilde onun için ilk eşimin ailesine gideriz yasadığım yerde anneannemde oturuyor bayramda annemler gelirse anneanneme eşimin ailesinden sonra oraya geçeriz
sarilale123 Aylaa123 ne güzel aile büyüklerinizin olması, ama kendi ailenizinden uzak olmak zor olsa gerek
aselimdurum sarilale123 bayramın ilk günleri genelde eşim çalıştığı için ben genelde kendi anneme gidiyorum araba bende oluyor sonra akşam eşimi alıp evimize geliyoruz 2.gün onun annesine gidiyoruz sonra gezeceğimiz yerleri geziyoruz
ebrudefnee sarilale123 ilk evlendiğimizde öyle bi muhabbet olmuyordu duruma göre eşimin ailesine yada benim ailemin yanına gidiyorduk şuan gurbetteyiz 2 sinide gidemiyoruz maalesef