nurs33 avokados evet sabah akşam fitil olarak kullandım. İşe gidip geliyorum ama evde hiçbir şey yapmıyorum sadece yatıyorum
busbussss nurs33 merhaba kanama alanının büyüdüğünü doktorunuz mu söyledi? 14mmx9mm olabilir mi eğer cm değil mm ise küçülmüş aslında 1 buçuk cm ve 1 cm ebatında oluyor yaklaşık
rmy1 nurs33 6.haftaymdayım 15 cm kanama alanım vardı dışarıya giden bir kan yoktu hafif leke görmüştüm sadece 3 gün içinde dinlenmeyle sabah akşam fitil kullandım 10 cm e düşmüş
ozgeBudak006 Benimde vardı kese arkası kanama alanı 1 hafta sonra kendılıgınden kayboldu vücut emmış umarıö sizinde öyle olur
nurs33 ozgeBudak006 benim 6. Haftadan beri var dinleniyorum fakat büyüyor git gide malesef bekleyip göreceğiz artık nereye kadar bu şekilde devam edecek
nurs33 rmy1 kullanıyorum tabi ki sabah akşam ama doktoruma sordum neden küçülmüyor diye bazen ne yaparsak yapalım küçülmeyebilir dedi
rmy1 nurs33 ama canım senin bir hatan var cm değildir o 15cm oluyor yoksa benim dediğim gibi bende yanlış görmüşüm 1.5cm miş o mm dir büyük ihtimalle
rmy1 nurs33 yani yapay zeka bile inanılmaz büyük diyor sende bi hata var bende öyle cm olarak hesaplayıp hata yapmıştım çünkü
nurs33 rmy1 rmy1 yok doktorum söyledi 14 cm zaten ultrason görüntüsündede görünüyor kesenin iki katından bile büyük.
rmy1 nurs33 seni hiç korkutmak istemem ama ciddi büyük seviyede aşkım iğne felan verdi mi doktorun sanki pek umursamıyor gibi
nurs33 rmy1 hayır iğne vermedi canım yarın başka bir doktora görüneceğim inşallah daha da büyümemiştir dua edin bol bol 🙏🏻
rmy1 nurs33 hemen değiştir bence de doktorunu hap ve iğneyle devam ettirmesi lazımdı seni inşallah küçülmüştür canım benim haberdar et burdan ❤️