rukiern hiç bir şry stoklamayın, kıyafetleri biz az az aldık aylara yayarak ama bebeğimiz küçük doğdu ve ihtiyaç duydukça yenilerini aldık zaten artık her şey çok erişilebilir. Ben 2 kademeli bir park yatak almıştım çok memnun kaldım nasipse ikinciye de onu kullanacağım. Göğüs pompası şart değil ama duruma göre doğumdan sonra da alabilirsiniz, reeli yatağında bizim oğlan hiç durmamıştı ne yaparsak yapalım bir şekilde kendini kaydırdı ve 2 kez maalesef park beşiğin kenarına sıkıştı çocuk. Kenar korumalı kemerli bir refleks yatağı bakarsanız daha iyi olur. Özellikle yaz bebeği olacaksa Müslin örtü muhakkak alın en azından 3-4 tane olsun elinizin altında, bir de boyutu büyük olanlardan seçin daha kullanışlı oluyorlar. Ben slingle çok rahat ettim ama yazın çok bunaltabilir yenidoğan uyumlu kanguru da alabilirsiniz, uni baby yenidoğan deterjandan memnun kalmıştım, şampuan olarak da sebamed newborn kullanmıştım ilk doğduğu zamanlarda. Hastane çantanızı muhakkak kuru meyve ve kuru yemiş koyun, doğumdan sonra birileri size hoşaf, meyve suyu vs bol bol getirsin. Ben 2 emzirme sutyeni bir tane de emzirme atleti almıştım ama sonradan ekleme yaptım 2şer tane daha aldım çok rahat oluyor onun dışında da çıtçıtlı tulumlar kullanışsız mümkünse fermuarlı tulum ya da ikili takım olarak alın daha rahat kullanırsınız bir de çıtçıtlı badi alırken boyun kısmının geniş olmasına dikkat edin giyerken çıkarırken esnesin açılsın ki çocuğu rahatsız etmesin