canım kıyafeti 0-3 ay çok alma bence dengeli al. ben baya bi yenidoğan kullandım 0-3 ay çok vardı zaten kullanırım dedim öyle hızlı küçüldüler ki 3-6′ya geçtim direkt hatta 6-9′a geçtim 1 ay içinde. benim çocuğum yenidoğanda o kadar hızlı büyümedi sonrasında hızlı büyüdü her bebeğin büyüme zamanı farklı anladığım kadarıyla benim 0-3 ve 3-6ların çoğu giyilmedi. bir de yenidoğan için güzel şık şeyler alabilirsin çünkü insan hevesleniyor bir de bebek ilk 2 hafta pek ağlamıyor fotoğraf falan çekersin. ama 0-3 için tulum ve atlet öneririm bizim bebek öyle çok ağladı ki bir de kışın doğdu pek takım giydiremedim o yüzden bence hevesin varsa al ama 0-3 çok alma büyük büyük giydirince çok çirkin bir görüntü oluşuyor. bir de bize 3-6 ve 6-9 ay takım çok geldi ama giyebilecek mi bilmiyorum elim hep tulumlara gidiyor kolay diye. bence yenidoğan ve 0-3 10ar tane zıbın mutlaka olsun alışana kadar bezden kaçak çok oluyor sık değiştiriyorsun. tulumda da bazı tulumlar küçük kalıp üzerinde yazan aya değil boyuna bak ben bir sürü şeyi bu sebeple hiç giydiremedim çünkü ayırmıştım büyük diye sonra bir baktım meğer küçücükmüş üzerinde yazan aya göre