Sağlıkla gelsin bebişiniz, hayırlı kandiller🧿🤍
Ben insanları asla dinlemiyorum az al deyip duruyorlar. Zıbın bu yeni doğan çocuga 5 tane alamazsın sürekli olarak bez kararı verene kadar zaten sırtına kadar çiş kaka oluyor günde zaten o çocuğun üstünü defalarca belki 6/7 kere değiştireceğiz bence daha fazla da değiştiririz. Sürekli olarak yıkayıp ütülemek her an çok zor olur o yüzden bence en azından 3 günde bir yıkayacağımız şekilde hem birikir almak gerekiyor. Benim de temmuz gibi doğacak tarih belli değil e bebekten aldım büyüdüğü zaman daha kaliteli alırım diye düşündüm bebek ya e bebek yeterli zıbınlar için. Fermuarlı olmasına özen gösterdim. Çıt çıtlar zor olabiliyormuş bebek huysuz olursa diye. Bebek arabası e bebeğin kendi markasını aldık indirimdeyken çok çok ucuza geldi ve puseti de var çokta güzel sürüşü vs arabaya da sığıyor. Baby plus canyon travel sistem v2 diye geçiyor. Park yatağı elele madre aldık henüz gelmedi ama çok araştırdık görümcemle ona karar verdik. Otomatik sensörlü çöp kovam vardı temudan almıştım mutfakta kullanıyordum çok memnunum o yüzden bime indirimli gelince 2 tane daha aldım birini yatak odasına birini bebek odasına koyacağım. Eğitici oyuncak falan da aldık öyle önümüze geldikçe alıyoruz hediye de getiriyorlar sağ olsunlar şimdiden. Otomatik ana kucağını hediye gelecek henüz onun markasına karar veremedik ama elele markası güvenilir geliyor bana muhtemelen oradan olur oda. Odasını alacağız beşik almayı düşünmüyorum onun yerine motessera yataklardan almayı düşümüyorum karar veremedik gidip bakacağız, kulaktan ateş Ölçer, hava nemlendiricisi, kamera, süt sağma makinesi, lohusa takımları alacağız daha. Yani daha erken almayın vs diyenler olacaktır inanmayın gerçekten yavaş yavaş almaya başlayın çünkü her şey çok pahalanıyor. Bir tek seferde bir dünya para vermektense böyle parça parça almak bütçe olarak daha kolay oluyor. Mama sandalyesi alacağız onu da kız kardeşim alacak. Yani biz de adettir sağolsunlar büyük eşyaları aldılar öyle yani